Prima pagină » National » Moarte suspectă în Tulcea ! O femeie de 36 de ani a fost găsită împușcată într-o pădure, după ce a plecat de acasă cu arma soțului său
Moarte suspectă în Tulcea ! O femeie de 36 de ani a fost găsită împușcată într-o pădure, după ce a plecat de acasă cu arma soțului său

Moarte suspectă în Tulcea ! O femeie de 36 de ani a fost găsită împușcată într-o pădure, după ce a plecat de acasă cu arma soțului său

30 mart. 2024, 10:00,
în National

Un caz șocant a fost descoperit ,de curând , în Tulcea. O femeie de 36 de ani a fost găsită împușcată în pădure, după ce a plecat de acasă cu arma soțului ei.

O femeie în vârstă de 36 de ani, din Tulcea, a fost găsită fără suflare într-o pădure. Ei bine, chiar soţul acesteia a fost cel care ar fi alertat autorităţile, după ce aceasta i-ar fi furat o armă letală şi un încărcător cu trei gloanţe.

Femeie găsită împuşcată, într-o pădure din Tulcea

Potrivit anchetei în desfășurare, se pare că femeia de 36 de ani a spus că îşi va pune capăt zilelor atunci când a plecat de acasă.

În acest fel, în urma plecării involuntare de la propria locuință, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Baia au fost sesizați de către un bărbat, în vârstă de 41 ani, din comună Baia, județul Tulcea cu privire la faptul că, în cursul zilei soția sa, în vârstă de 36 ani, a plecat de acasă.

Mai exact, tot potrivit informațiilor bărbatului, aceasta a spart rastelul metalic pe care îl avea la domiciliu de unde a luat o armă letală cu glonț de calibru 30.06 și un încărcător cu trei gloanțe, pe care acesta le deținea legal.

A plecat de acasă cu arma soțului

EI bine, în urma primelor verificări s-a stabilit faptul că femeia de 36 de ani a plecat de acasă cu un autoturism. De asemenea, ea s-a îndreptat către o direcție necunoscută.

După primele verificări efectuate de autorități, s-a constatat că femeia a fost găsită în pădure, la Slavă Cercheză, cu o plagă împușcată în piept.

La sosirea echipajului de urgență, aceasta a fost transportată la spital, în stare gravă.

Administratora unui bloc a fost ucisă de un vecin

 

În urmă cu o seară, o crimă terifiantă a avut loc în scară unui bloc din Capitală, acolo unde o femeie în vârstă de 56 de ani a fost înjunghiată mortal de un vecine de-al său.

Potrivit anchetei desfășurate de oamenii legii, femeia era administratorul blocului. În urma efortului depus de ceilalți locatari, care au încercat să o salveze, agresorul nu a putut fi oprit. La scurt timp după evenimentul șocant, acesta a fost arestat preventiv, în timp ce arma crimei a fost găsită.

„Ieșind din casă, am intrat în administrație și am văzut că omul ăsta o înjunghie pe acea femeie, am încercat să aplanez situația, dar n-am avut nici o putere. Am tras de el, a înjunghiat-o de mai multe ori. Dar n-am avut nici o putere, parcă era de lemn, n-a schițat nimic.”, spune Mihai, martor la crimă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`