Prima pagină » International » Moarte năprasnică pentru o influenceriță în vârstă de 10 ani! „Ne-a părăsit un îngeraș plin de vise!”
Moarte năprasnică pentru o influenceriță în vârstă de 10 ani! „Ne-a părăsit un îngeraș plin de vise!”

Moarte năprasnică pentru o influenceriță în vârstă de 10 ani! „Ne-a părăsit un îngeraș plin de vise!”

21 sept. 2023, 15:02,
BZI.ro, în International

Moarte năprasnică pentru o influenceriță în vârstă de 10 ani! Yerley Lozada, care a încântat milioane de oameni cu filmele ei despre viața rurală, a murit în urma unui accident de circulație îngrozitor.

Moarte năprasnică pentru o influenceriță în vârstă de 10 ani

Yerley Lozada, o influenceriță în vârstă de 10 ani, a decedat după ce scuterul pe care se afla s-a izbit de un autobuz. Decesul a fost confirmat de fratele ei, Yomar.

„Susa ne-a părăsit! Este ceva ce nu-ți vine să crezi. Ne-a însoțit până în ultima zi făcând videoclipuri. Din păcate, Dumnezeu a decis să o ia. Este foarte greu pentru întreaga familie, precum și pentru voi, urmăritorii noștri”, a declarat fratele îndoliat.

Tragedia a avut loc marți, 12 septembrie 2023, în timp ce influencerița, cunoscută sub numele de Susa pe rețelele de socializare, mergea cu o motocicletă cu mama și sora ei între Pitalito și San Agustín, lângă Bogota.

Potrivit unei anchete preliminare, scuterul s-a ciocnit de un autobuz când frânele vehiculului s-au defectat.

Potrivit presei locale, fata a murit la fața locului, în timp ce sora ei a fost dusă la spital, unde rămâne sub supraveghere medicală. Se pare că aceasta este în afara oricărui pericol.

Autoritățile locale au demarat o anchetă pentru a afla dacă autobuzul avea frâne adecvate și dacă avea verificările mecanice necesare.

Moartea lui Yerley Lozada servește ca o amintire teribilă a fragilității vieții. Entuziasmul ei viu și energia bună au afectat viața multor oameni și a lăsat o amprentă de neuitat în comunitatea online. Potrivit New York Post, influența lui Yerley s-a extins cu mult dincolo de anii ei de tinerețe, motivând pe alții să-și îmbrățișeze unicitatea și să împărtășească dragostea prin intermediul ei elegante și mesajele înălțătoare.

Înainte de moartea ei, Susa și familia ei strânseseră peste 170.000 de urmăritori pe TikTok, Facebook și alte platforme de socializare, unde au postat sub numele „Yomar, Tecla y Susa” (după fratele, sora și, respectiv, ea influencerului).

Fanii au fost devastați de moartea influenceriței

În urma acestei tragedii, a existat o revărsare de dragoste și sprijin pentru familia și cei dragi lui Yerley, precum și solicitări pentru o mai bună conștientizare și măsuri de siguranță pentru tinerii influenceri. Valuri de reacții au venit de la urmăritorii fetei de pe pe TikTok și alte platforme de socializare.

„Odihnește-te în pace, Susa. Zboară sus, te iubim mult”, a spus unul abătut pe TikTok.

Un altul a scris: „Condoleanțe! Dumnezeu să o odihnească în slava Sa”

Mulți oameni au apelat la Facebook pentru a-și exprima condoleanțe, pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la siguranța rutieră și pentru a susține protecția tinerilor creatori de conținut.

„Ne-a părăsit un îngeraș plin de vise” / „Ne pare foarte rău întregii familii, o fată care ne-a făcut mereu să zâmbim. O să ne fie foarte dor de tine susa, videoclipurile fără tine nu vor fi la fel.”

Micuța Susa a fost înmormântată vineri, 15 septembrie 2023, la Pitalito, în timp ce era înconjurată de familie și prieteni. Moarte năprasnică pentru o influenceriță în vârstă de 10 ani a afectat pe mulți dintre urmăritorii ei de pe rețelele de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *