Prima pagină » Actualitate » Moarte misterioasă a unei românce cunoscute în Italia! A câștigat „Miss Sanremo Lady“ în 2022
Moarte misterioasă a unei românce cunoscute în Italia! A câștigat „Miss Sanremo Lady“ în 2022

Moarte misterioasă a unei românce cunoscute în Italia! A câștigat „Miss Sanremo Lady“ în 2022

23 oct. 2023, 11:20, 3 ,
în Actualitate

Moartea misterioasă unei românce cunoscute în Italia a luat prin surprindere comunitatea orașului venețian Portogruaro. Gabriela Salgău, o româncă în vârstă de 51 de ani, cunoscută în Italia după ce a câștigat titlul de miss Lady Sanremo, în 2022, a fost găsită fără suflare în locuința sa.

Moarte misterioasă unei românce cunoscute în Italia!

O tragedie neașteptată a lovit comunitatea din Portogruaro, un orășel din provincia Veneția, în regiunea Veneto. O româncă foarte cunoscută în Portogruaro, după ce a câștigat titlul de miss Lady Sanremo, în 2022, a fost găsită fără viață în apartamentul ei din micuțul oraș venețian.

Temerile familiei Gabrielei au început să crească în timpul nopții, când Gabriela nu le-a răspuns apelurilor. Această tăcere neobișnuită a dus la o descoperire stupefiantă: femeia, în vârstă de 51 de ani, a fost găsită fără viață în dormitorul ei. Apelurile la 118 au fost imediate, însă echipajul medical venit la fața locului nu a putut să mai facă nimic altceva decât să constate decesul româncei.

Forțele de poliție, reprezentate de carabinierii Portogruaro, au intervenit și pentru a face câteva controale de rutină, așa cum se procedează în aceste cazuri.

Potrivit medicilor acre au venit la fața locului, Gabriela a murit din cauza unui infarct. Un sfârșit brusc care nu a dat timp nici ei, nici celor dragi să se pregătească.

O ferventă luptătoare pentru drepturile femeilor

Originară din Suceava, Gabriela și-a construit viața în Portogruaro, unde și-a găsit nu doar un loc de muncă, ci și dragostea. Viața ei nu a fost legată doar de scenele di nItalia, ci și de rezolvarea multor cauze sociale. Prezența ei în piața din Portogruaro pentru a demonstra împotriva violenței împotriva femeilor este cea mai clară mărturie în acest sens. Ea nu s-a limitat la un gest izolat, ci a participat activ la campania pentru Ziua Mondială pentru Eliminarea Violenței împotriva Femeii, demonstrând un angajament concret și tangibil.

Fotografia ei din 2021, în care a pozat ca Miss Cinema Girl, pe o bancă roșie din Portogruaro, a devenit iconică. Această imagine nu a fost doar un simbol al frumuseții, ci a reprezentat un mesaj puternic împotriva violenței împotriva femeilor. Gabriela își folosise recunoașterea și notorietatea pentru a face lumină asupra unei cauze cruciale.

„Orașul Portogruaro deplânge pierderea unei femei care, pe lângă frumusețea ei exterioară, arătase o frumusețe interioară profundă, angajându-se în cauze sociale și devenind un exemplu pentru multe tinere. În acest moment de doliu, amintirea Gabrielei Salgău ca o campioană a drepturilor femeii va rămâne vie, în speranța că pasiunea și angajamentul ei îi pot inspira pe alții să-i calce pe urme“, a transmis un oficial al comunității din Portogruaro.

Prietenii apropiați ai Gabrielei au rămas uimiți în momentul aflării veștii că româncă a murit.

„Este o veste îngrozitoare. Nu pot să cred că Gabriela nu mai este printre noi! Era o femeie extraordinară, cu un suflet mare“, a spus bună prietenă a Gabrielei după moartea misterioasă a româncei cunoscute în Italia.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *