Prima pagină » Local » Moarte îngrozitoare pentru un ieșean imobilizat într-un scaun cu rotile! A ars mocnit și nu s-a putut apăra.
Moarte îngrozitoare pentru un ieșean imobilizat într-un scaun cu rotile! A ars mocnit și nu s-a putut apăra.

Moarte îngrozitoare pentru un ieșean imobilizat într-un scaun cu rotile! A ars mocnit și nu s-a putut apăra.

16 sept. 2021, 02:00,
Andreea Pădurescu, în Local

Un bărbat de 62 de ani din județul Iași, imobilizat într-un scaun cu rotile, a decedat, după ce a ars de viu chiar în curtea casei! Vecinii bărbatului, din comuna Mironeasa, județul Iași, spun că acesta ar fi adormit cu țigara în mână. Ieșeanul locuia singur, iar localnicii din sat au fost cei care au anunțat autoritățile după ce l-au văzut în curte cu hainele arse

Un ieșean în vârstă de 62 de ani a fost găsit ars de viu în propria curte. Rănile grave produse în urma incendiului i-au adus, din păcate, sfârșitul. Acesta era imobilizat într-un scaun cu rotile și era singur în momentul în care s-a produs tragicul accident. Acesta locuia în comuna Mironeasa din județul Iași. Medicii ajunși la fața locului au intervenit de urgență, starea acestuia fiind destul de gravă. După ce l-au stabilizat, l-au transportat la spital, dar în ciuda eforturilor, acesta a decedat la câteva ore.

„Bărbatul a ajuns în Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului «Sfântul Spiridon» în cursul serii de luni. Acesta prezenta arsuri pe 80 la sută din suprafața corpului. Din păcate, acesta a decedat. Rănile au fost foarte grave”, a declarat dr. Ovidiu Popa, medic UPU SMURD Iași.

Ieșeanul locuia singur de mai mulți ani

Vecinii bărbatului povestesc că acesta ar fi adormit cu țigara în mână, iar scrumul care a căzut pe haine a provocat incendiul. Doi localnici care treceau pe lângă casa bărbatului l-au observat pe acesta în curte, inconștient și cu hainele arse. Din spusele apropiaților, ieșeanul locuia singur de mai mulți ani, după ce doi copii ai săi au plecat, iar femeia cu care trăia în concubinaj l-a părăsit. Acesta a fost observat prea târziu de vecini, flăcările cuprinzându-i deja întregul corp.

„Am auzit și eu astăzi de cele întâmplate. Vorbeau oamenii în sat că a adormit cu țigara în mână și a luat foc. Care spun că era în pat, care spun că era în curte. Cel mai probabil era în scaun, în curte, de l-au observat și au sunat la ambulanță. El trăiește singur de multă vreme. Copiii sunt mari, plecați. A trăit o perioadă în concubinaj cu o femeie, dar acum este singur. Știm că a fost preluat de elicopter și transportat la spital. Sperăm să se facă bine”, a declarat Elena Curcudel, primarul comunei Mironeasa.

Tragicul accident s-a produs în cursul serii de 13 septembrie 2021

Amintim că luni, 13 septembrie 2021, un bărbat din comuna Mironeasa, județul Iași, a fost găsit semi-inconștient în curtea casei după ce aceasta a luat foc din cauza unei țigări. Autoritățile au fost anunțate prin apel la numărul unic de urgență 112, iar la fața locului s-au deplasat de urgență un echipaj medical cu elicopterul SMURD și o ambulanță de la SAJ. Polițiștii au fost și ei prezenți la fața locului. Trebuie precizat că în acest caz a fost deschisă o anchetă pentru stabilirea exactă a producerii accidentului.

„Am trimis elicopterul SMURD la un bărbat în vârstă de 62 de ani, imobilizat, care a luat foc din cauza unei țigări. Acesta a fost găsit de medici, semi-incoștient în curtea casei. Pacientul a fost preluat și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului «Sfântul Spiridon»”, a declarat purtătorul de cuvânt ISU Iași.

În edițiile anterioare ale Cotidianului „BZI” a fost prezentat cazul unui ieșean în vârstă de 50 de ani care a ars de viu într-o cameră de cămin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *