Prima pagină » Radio » Actualitate » Misty, iubita lui Keo, revine în muzică și vrea să lanseze o carte. De curând și-a luat licența în Psihologie

Misty, iubita lui Keo, revine în muzică și vrea să lanseze o carte. De curând și-a luat licența în Psihologie

24 iul. 2023, 14:13,
în Radio

Misty, iubita lui Keo, revine în muzică după o pauză de câțiva ani, timp în care multă lume a crezut că s-a retras din showbiz. Chiar dacă nu a mai performat artistic, aceasta s-a dedicat studiului, luându-și licența în Psihologie. Nu în ultimul rând, iubita lui Keo s-a dedicat mai mult vieții de familie, ea devenind mămică în urmă cu 5 ani.

Misty și Keo formează de 9 ani un cuplu discret, iar anul acesta vor deveni soț și soție. Cererea a avut loc după doi ani de relație, însă cei doi parteneri nu au mai reușit să-și oficializeze relația. Chiar dacă nu au anunțat o dată oficială, nunta va avea loc anul acesta, în Sibiu, un loc de care sunt legați sufletește. Recent, Misty, pe numele real Alexandra Pavel, a vorbit despre provocările vieții de familie.

Misty, iubita lui Keo, revine în muzică

După ce o lungă perioadă s-a dedicat în totalitate vieții de familie și studiului, Misty își dorește să revină în showbiz. Mai exact, iubita lui Keo s-a concentrat pe cea mai importantă meserie posibilă, cea de a fi mamă cu normă întreagă.

Acum, Misty își aduce aminte de începuturile artistice și crede că ar putea să o ia de la capăt.

„Proiectul Misty, cu care mă lansasem solo, a fost un proiect cool și fresh la vremea respectivă, cu un start bun și promițător”, își amintește Misty.

În plus, este tot mai atrasă de lumea modei și de prezentările la care participă, cu toate că nu se consideră model.

„Aceste prezentări de modă, nu sunt simple defilări, așa cum mi le imaginam eu. Sunt spectacole fabuloase, artistice, acompaniate de multă culoare, lumină, muzică, fantezie. De o energie debordantă și electrizantă. E actorie, e poezie, e artă curată, sunt profund impresionată”, a mai spus Alexandra Pavel, alias Misty.

Misty este licențiată în Psihologie

În ultimii ani, Misty sau Alexandra Pavel, așa cum este trecută în buletin, a lăsat muzica pe plan secund. Partenera de viață a solistului Keo a descoperit un nou domeniu care o fascinează, psihologia, într-o perioadă nu tocmai favorabilă din viața ei. A reușit, astfel, să-și vindece anumite traume, dar și să fie un bun psiholog, pentru cei care îi cer sfaturile.

Și atât de mult i-a plăcut Psihologia încât Misty s-a specializat complet, luându-și licența, iar acum este la master. Ea face acest lucru, deoarece artista vrea să îmbrățișeze și o carieră în acest domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *