Prima pagină » National » Misterul tinerei incendiate pe câmp la Giurgiu. Criminaliștii au o pistă
Misterul tinerei incendiate pe câmp la Giurgiu. Criminaliștii au o pistă

Misterul tinerei incendiate pe câmp la Giurgiu. Criminaliștii au o pistă

06 nov. 2020, 09:41,
în National

Misterul asupra tinerei incendiate pe câmp, într-o valiză, este departe de a fi rezolvat atât timp cât încă nu se cunoaște identitatea acesteia. În momentul de față, criminaliștii au o nouă pistă cu ajutorul căreia speră să soluționeze ancheta.

Anchetatorii susțin că sunt un pic mai aproape să rezolve misterul tinerei incendiate la Giurgiu. În momentul de față, aceșia au abordat o nouă pistă pentru a rezolva cazul care a oripilat o țară întreagă.

Toţi şoferii care au trecut vineri seara prin zona în care tânăra a fost incendiată vor fi chemaţi la audieri! La o săptămână de la aceste scene şocante, care au îngrozit o țară întreagă, oamenii legii se bazează pe ei ca să înceapă de undeva ancheta acestei crime.

Printre martorii audiați se numără și unul dintre șoferii care au oprit mașina atunci când au văzut incendiul și au ajutat la stingerea lui. Bărbatul poate fi cel mai important martor de până acum! Având în vedere că anchetatorii iau în considerare orice pistă, bărbatul și-a angajat-o drept avocată pe Diana Șoșoancă.

Misterul tinerei incendiate pe câmp într-o valiză

Până acum, lipsa de probe i-a blocat pe anchetatori! Cel mai important indiciu, identitatea victimei, lipsește cu desăvârșire, iar asta îngreunează stabilirea unui cerc de suspecți. Munca uriaşă de audiere a tuturor șoferilor care au trecut pe lângă locul crimei s-ar putea încheia abia săptămâna viitoare.

Poliţiştii i-au identificat după numerele maşinilor care au fost filmate pe camerele de supraveghere instalate pe Drumul Naţional 6, în două benzinării amplasate înainte şi după locul ororii. Tot pe acele imagini, intrate acum în dosarul politiei, criminaliştii vor vedea ce maşină nu apare în ambele locatii sau… care apare de două ori pe camera dintr-o singură benzinărie! Acest lucru ar însemna că suspectul fie a părăsit drumul naţional după crimă, fie s-a întors după ce şi-a incendiat victima.

Singurul lucru cert din anchetă rămâne faptul că tânăra a sfârșit în chinuri groaznice. A fost ucisă cu violenţă, cu două ore înainte de a fi arsă pe câmp, spun legiştii.

Crimă din dragoste sau gelozie

Jurnalistul de investigații Ștefan Stroe consideră că oribila faptă nu a fost la întâmplare, iar ucigașul avea planul bine pus la punct.

Eu cred că aici a tras mașina, au venit și alți colegi care spun că ar fi băgat mașina pe câmp. Exclus. Urme de mașina la locul incendierii nu există și ar fi fost prea riscant să rămână cu mașina împotmolită în noroi. Nu este străin de locul asta. E cineva din zonă, care cunoaște zona. Avem două variante. Că e crimă din gelozie, din dragoste. A lovit cu multă violență și ură”, spune Ștefan Stroe.

Specialiștii criminaliști sunt și ei șocați de cruzimea ucigașului, iar după ce au analizat cazul au tras concluzia că anchetatorii au de a face cu o crimă perfectă.

Criminaliștii continuă ancheta

Autorul a vrut să își ascundă urmele cât mai repede posibil. Abandonarea și incendierea nu a avut alt scop decât ștergerea urmelor. E un instinct al celor care nu sunt capabili să își asume fapta comisă, consideră specialiștii.

O altă pistă luată în considerare de anchetatori este că victima ar putea fi din Bulgaria, locul în care a fost incendiată – localitatea Ghimpaţi din Giurgiu, fiind relativ aproape de graniță.
Doar că pentru a putea afla identitatea victimei, ar trebui să existe și indicii despre posibile persoane dispărute care să corespundă semnalmentelor date de poliție.
Sunt luate în calcul absolut toate ipotezele pentru a dezlega misterul tinerei incendiate pe câmp. În tot acest timp însă, criminalul umblă liber pe străzile din România, asta dacă nu cumva a fugit deja în străinătate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`