Prima pagină » Titlurile zilei » Mister total. Un ieșean care a plecat cu o găină americană sub braț a dispărut fără urmă. Ieri i-a fost găsit cadavrul: „El a ales-o și a plecat cu ea în pungă” (EXCLUSIV) – FOTO

Mister total. Un ieșean care a plecat cu o găină americană sub braț a dispărut fără urmă. Ieri i-a fost găsit cadavrul: „El a ales-o și a plecat cu ea în pungă” (EXCLUSIV) – FOTO

13 apr. 2023, 02:00, 7 ,
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

Mister total în comuna ieșeană Tomești. Un bărbat care a plecat cu o găină americană sub braț a dispărut fără urmă. S-a dat alarma, iar toți sătenii au început să-l caute, dar a fost în zadar. Însă i-a fost găsit cadavrul ieri

În data de 7 aprilie 2023, Ion Dobrea a fost văzut ultima dată în viață de către prietenul său, Marcel Rotaru. Sâmbătă s-a dat alarma în sat, iar toți cunoscuții lui au pornit pe urmele sale, însă totul a fost în zadar. Nu au găsit nimic. Ieri, localnicii au avut parte de o surpriză. În dreptul podului au fost observate hainele cu care a fost îmbrăcat. Dar șocul a fost mai mare când au zărit și cadavrul bărbatului. La fața locului au intervenit și polițiștii.

Un ieșean care a plecat cu o găină americană sub braț a dispărut fără urmă: „I-am zis că-l aștept de bani”

Scene de groază pentru localnicii comunei Tomești. Marcel Rotaru a povestit cu tristețe că vineri seară (7 aprilie 2023) a fost vizitat de Ion Dobrea. Cei doi s-au pus la masă și au băut un pahar de vin, povestind, cum făceau de fiecare dată când se întâlneau. Ulterior a plecat, fiindcă era așteptat la masă, la o altă vecină.

„Vineri seară l-am văzut ultima dată. A venit la mine, am luat o sticlă de vin și am băut. Povesteam, râdeam, cum făceam mereu când ne întâlneam. După, mi-a spus că vrea o găină mică, americană. L-am lăsat să își aleagă una și i-am spus că îl aștept de bani.

Apoi, el a plecat în pungă cu ea, la deal, pentru că era așteptat la o masă de către vecina. Nu a mai ajuns la ea, iar sâmbătă când ne-am dus la el, am văzut că nu era nimeni. Am început să căutăm, dar totul a fost în zadar. Nu l-am găsit. Iar azi am aflat că e mort. Speram să fie pe undeva, ascuns. Nu-mi vine să cred. S-a dus și cel mai bun prieten al meu”, a mărturisit Marcel Rotaru.

Cunoscuții săi afirmă faptul că era un om bun, care nu a făcut niciodată probleme în sat. În tinerețe a fost unul dintre cei mai respectați oameni. A lucrat ca șofer pe camion și a muncit pe brânci pentru a-și întreține casa și copilul.

„Era un om bun. Nu a făcut niciodată probleme. Noi aveam respect pentru el. Acum era pensionar, avea 75 de ani. Dar în tinerețe a lucrat ca șofer pe camion, transporta furaje. Muncea atât de mult ca să-și țină familia. Acum, chiar dacă avea pensie, tot mai ieșea la muncă. La biserică, la vecini. Unde era nevoie”, a spus un alt sătean.

Polițiștii au deschis o anchetă

Polițiștii care au ajuns la fața locului au efectuat verificări și au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Ulterior s-a emis ordonanța de efectuare a necropsiei medico-legale în vederea stabilirii cauzei decesului.

„În această dimineață (n.r. – 12 aprilie 2023), polițiștii din cadrul Postului de Poliție Tomești au fost sesizați, prin apel la 112, de către un bărbat cu privire la faptul că a observat o persoană decedată. Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit că aspectele sesizate se confirmă, persoana decedată fiind un bărbat în vârstă de 74 de ani din comuna Tomești.

În cauză a fost emisă ordonanța de efectuare a necropsiei medico-legale în vederea stabilirii cauzei decesului. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

 Astfel, după ce bărbatul care a dispărut fără urme a fost găsit decedat, polițiștii ieșeni trebuie să stabilească cu exactitate ce s-a întâmplat.

Comentarii
  • Su copiii/copilul pt care a muncit atat de muuuult
    unde este?

  • Cum unde este ? Ia halit și ultima găină ia luat și haina de pe el și la lăsat acolo in chelea goală în șanț , se mai întimplă de astea cu plozii nerecunoscători

  • Acu lăsînd gluma la o parte și uitîndumă la poză constat că ziaristul lui pește prăjit în frunte cu totă redacția habar nu au ce e aia găină americană și ce fel de jivină e aia !, alea din poză nu sunt nici pe departe găini americane vopsite

  • a fost ucis de trupele navy-SEAL care au incercat sa scape gaina americana.
    daca lua o gaina romaneasca , nu patea nimic.
    fabuloasa stire, de prima pagina.
    exact ca acest ziar .

  • Nenea stiristul,din titlu se intelege ca s-a gasit cadavrul gainei americane…Am avut in batatura porci vietnamezi,rate lesesti,una bucata gaina de aia indonizeana la 300 de dolari bucata cu carnea neagra da nu ma laud.Ma rog,mai am una bucata oratanie de soacra la 97 de ani luata la pachet cu puturoasa mea la nunta.Asta face cat o suta de gaini americane la cat cloncane prin ograda.Despre morti numai de bine.Dumnezeu sal ierte.

  • Ziceti mersi ca a luat o gaina americana si a mierlit-o singur. Daca lua una ucraineana murea tot Tomestiul, la cat de imprecis e tirul cu rachete al rusilor.

  • Știrea lu Pește

    Bun și cine la omorât ? găina americană ? Poate era o găina vietcong corcita cu un mexican afrozeelandez , era violat ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *