Prima pagină » Local » Mister total în cazul tâlhăriei din Bucium. Polițiștii ieșeni nu au reușit încă să-i găsească pe suspecți! Cei care l-au prădat pe contrabandistul Rocco jubilează de fericire (Exclusiv)

Mister total în cazul tâlhăriei din Bucium. Polițiștii ieșeni nu au reușit încă să-i găsească pe suspecți! Cei care l-au prădat pe contrabandistul Rocco jubilează de fericire (Exclusiv)

20 iul. 2021, 02:00,
Sorin Pavelescu în Local

La câteva zile după ce au fost sesizați, oamenii legii din Iași nu au reușit să îi prindă încă pe autorii unui jaf ca-n filme, comis într-o casă din zona Bucium. Deocamdată nu se cunoaște motivul tâlhăriei în urma căreia fostul boxer Valeriu Anghel, zis „Rocco”, a ajuns la spital. Cel mai probabil, suspecții au dispărut deja și își freacă mâinile de fericire că nu au fost dibuiți

Mister total în cazul tâlhăriei din zona Bucium. Oamenii legii nu au reușit încă să-i identifice pe suspecți! Cei care l-au prădat pe contrabandistul Valeriu Anghel, zis „Rocco”, probabil că își freacă mâinile de fericire.
Astfel, surse judiciare afirmă că suspecții comiterii jafului din imobilul aflat în zona Bucium, proprietatea lui Valeriu Anghel, zis „Rocco”, nu au fost identificați până acum. De asemenea, nu se cunoaște cu exactitate care a fost motivul principal al autorilor, după ce casa fostului boxer ieșean a fost răvășită.

Trei tâlhari au tăbărât pe fostul boxer Valeriu Anghel, zis „Rocco”

Amintim că, în urmă cu câteva seri, casa deținută de un fost traficant de țigări a fost luată cu asalt de trei indivizi cu cagule. În urma incidentului, alarma a fost dată de doi soți care s-au trezit cu trei mascați înarmați în casă. Cei trei s-au apucat de răscolit în locuință și au început să-i lovească pe soți. Cel mai grav lovit a fost bărbatul, pe nume Valeriu Anghel, zis „Rocco”. Cei trei l-au lovit cu bâtele la picioare, provocându-i o fractură deschisă. Însă ceea ce părea o banală tâlhărie ar putea fi, de fapt, o reglare de conturi, având în vedere ocupația lui Valeriu Anghel, bărbatul care a fost anchetat în trecut pentru trafic de țigări.

Cert este că, imediat după ce indivizii au plecat din casa respectivă, au fost alertate autoritățile. Mai multe echipaje de Poliție și de prim-ajutor au ajuns la fața locului. Bărbatul care a fost lovit cu bâtele a fost preluat și dus la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului „Sfântul Spiridon”.

„Un pacient în vârstă de 60 de ani a ajuns în cursul nopții de marți, 13 iulie 2021, în unitatea de primiri urgențe a Spitalului «Sfântul Spiridon» cu o fractură deschisă la gambă. Se pare că bărbatul și soția sa au fost victimele unui jaf. Cei doi au fost loviți cu o bâtă. Doar bărbatul a necesitat internare”, au precizat reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sfântul Spiridon”, din Iași.

Polițiștii ieșeni au încercat să îi găsească pe suspecți

Agenții de la mai multe secții și servicii au făcut echipă pentru a ajunge la cei care au intrat peste familia din Bucium.

„Polițiștii ieșeni au fost sesizați despre faptul că, din locuința unei familii, a fost sustrasă o sumă de bani. A fost constituită o echipă complexă formată din polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale, Secția 5 Poliție și Biroului de Investigații Criminale Iași care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie în vederea identificării autorilor și tragerii acestora la răspundere penală”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Trebuie subliniat faptul că, din casa soților, cei trei tâlhari au plecat cu aproximativ 3.000 de lei. De numele lui Valeriu Anghel, zis „Rocco”, s-au legat mai multe povești. Bărbatul, fost boxer în tinerețe, a fost condamnat recent de judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași la 2 ani și 4 luni de închisoare, cu suspendare, pentru contrabandă în formă continuată.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024