Prima pagină » Titlurile zilei » Mister în jurul decesului „Narcisei”, travestitul găsit mort într-un cămin din zona Tudor Vladimirescu. Medicii legiști au găsit răspunsuri în sânge  (EXCLUSIV)

Mister în jurul decesului „Narcisei”, travestitul găsit mort într-un cămin din zona Tudor Vladimirescu. Medicii legiști au găsit răspunsuri în sânge  (EXCLUSIV)

18 nov. 2022, 02:00, 13 ,
Dragos Savin în Titlurile zilei

Tânărul travestit ce a fost găsit mort într-o cameră de cămin din cartierul ieșean Tudor Vladimirescu avea o alcoolemie uriașă în sânge. Anchetatorii așteaptă să vadă rezultatul final al medicilor legiști pentru a putea trage o concluzie clară

„Narcisa”, tânărul travestit ce a fost găsit mort într-o cameră de cămin din Tudor Vladimirescu, avea o alcoolemie uriașă, spun sursele reporterilor BZI. Din câte se pare, acesta avea aproape 5 la mie, ceea ce înseamnă foarte mult. I-ar fi putut aduce asta moartea? Posibil, dar încă nu este nimic clar. Cert este că luni dimineața, în jurul orei 3:00, un apel la numărul unic de urgențe 112 avea să anunțe că tânărul este inconștient.

La fața locului a intervenit un echipaj medical, dar nu a putut decât să constate decesul, din păcate. Pe fir au intrat polițiștii care au crezut că este vorba despre o crimă după ce au discutat cu locatarii din cămin. De ce? Toată noaptea, din apartamentul în care se aflau tânărul decedat și un amic de-al său s-a auzit gălăgie, muzică și zgomote ciudate.

Cauza morții: edem pulmonar acut

Odată ce a fost declarat decesul bărbatului, căminul a fost înconjurat de poliție. Criminaliștii au făcut cercetări la fața locului, iar trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală. Cazul a fost preluat de procurori, iar aceștia au solicitat ca autopsia să fie făcută în cel mai scurt timp.

Ei au vrut să afle care au fost cauzele decesului. Luând în calcul o crimă, anchetatorii ieșeni l-au ridicat pe bărbatul care a fost alături de tânărul decedat pentru audieri, însă acesta a fost lăsat să plece. Raportul medicilor legiști a arătat că decesul tânărului care își spunea „Narcisa Vasilica” a survenit în urma unui edem pulmonar acut. Totuși, o altă cauză a decesului ar putea fi intoxicația alcoolică.

Tânărul era travestit

Trebuie precizat faptul că tânărul se îmbrăca în femeie, fiind travestit. Nu se ferea să arate asta, iar pe rețelele de socializare posta fotografii în diferite ipostaze.

„Nu știu ce a fost între ei, dar s-a auzit gălăgie, muzică, ceartă. A venit poliția aseară, l-au luat pe băiatul care era în apartament, dar l-au lăsat să plece, a trecut pe aici. Au mai fost scandaluri, dar ca acum nu m-am speriat niciodată”, a precizat o locatară.

Cert este că ancheta oamenilor legii continuă. Rămâne de văzut care va fi rezultatul final. Deocamdată, procurorii ieșeni nu iau în calcul varianta unui crime. Până nu vor fi finalizate toate analizele nu poate fi închis cazul tânărului găsit mort într-o cameră de cămin din Tudor Vladimirescu.

Comentarii
  • De-ar crapa toti!

  • Ce mare subiect de informare!!!retardați, rușinea societății…să le fie de folos și
    să aibă parte de ei cei care îi tolerează.

  • Curlăndău bețivan, ultima târâtură.

  • mda, faza cu edemul pulmonar la tineri care îi omoară de vreo doi ani… Cât doze avea băgate în el/ea (sau ce o mai fi fost)?

  • Avea vreo două doze în el, doze de bere în găoz…

  • Pentru cei ce nu inteleg gravitatea bolii, ii informez ca in termeni popoulari fata asta a murit de conjunctivita la ochiul maro. De unde si lipsa vreunei legaturi cu dozele. Alea baute.

  • Acu cine ii mai bagă pola în kkat ?

  • Lăsăm gluma la o parte, iar adevărul medical pe seama doctorilor. Să ne închipuim următoarea situație. Să zicem că te-mbeți praștie odată și poftești la o… Narcisă. Nu te uiți atent la detalii, beat praștie fiind, iar în toiul acțiunii, constați că Narcisa… e Narcisul. Vă dați seama ce comedia dracului ar fi ?!

  • ,,Tânărul” de care vorbiți, se identifica ca femeie, prin urmare aveți grijă ce fel de pronume folosiți. Nu știu cu ce pronume se identifica, dar sigur nu era tânărul, ci tânăra. Ar fi frumos să facem parte dintr-o civilizați cultă și non-heteronormativă. Ar fi frumos pentru un ultim gram de respect pentru ea să modificați adresarea.

  • ,,Tânărul” de care vorbiți, se identifica ca femeie, prin urmare aveți grijă ce fel de pronume folosiți. Nu știu cu ce pronume se identifica, dar sigur nu era tânărul, ci tânăra. Ar fi frumos să facem parte dintr-o civilizați cultă și non-heteronormativă. Ar fi frumos pentru un ultim gram de respect pentru ea să modificați adresarea.

  • Deci după părerea ta avea pola și koaie dar tu crezi ca e fata !, marș ma de aici

  • Cică ”heteronormativitate”. Cu adânc respect, NU institui nici o normă, fiecare e liber să facă ce vrea. Totuși, confuzia axiologică persită. Ai buletinul persoanei în mână: Vasile. Strigi: Vasileeee ! Apare Vasilica. Apare Maricica, îi zici: ce faci, Marica, ca să afli că era, de fapt, Maricic 🙂 Doar constat, ca notarul. De aia zic, să se dea lege prin care ăia de vor schimbarea sexului, să opereze TOATE modificările necesare, de formă și de fond. Altminteri, se pot naște confuzii grav dăunătoare sănătății omului.

  • Uite un aspect la care nu m-am gândit. Trebuie să fim democrați, inclusiv cu cei care se răzgândesc periodic ce sex au. Propun modificarea actelor de identitate cu prevederea sexului… mobil. Spre exemplu, în săptămânile pare din lună să se specifice ce e, spre exemplu Gheorghiță. În săptămânile de dinainte stabilite, la alegerea persoanei, specificate ca atare în buletin, să fie apelat: Gheorghița (sau Jorjette, că-i mai modern).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *