Prima pagină » Sport » Misiune imposibilă pentru Poli Iași, în deplasare! FC Argeș, învinsă doar de campioană în ultimele 12 meciuri!
Misiune imposibilă pentru Poli Iași, în deplasare! FC Argeș, învinsă doar de campioană în ultimele 12 meciuri!

Misiune imposibilă pentru Poli Iași, în deplasare! FC Argeș, învinsă doar de campioană în ultimele 12 meciuri!

08 mart. 2021, 02:00,
în Sport

Astăzi, de la ora 17:30, Politehnica Iași va juca în deplasare, la FC Argeș, într-un meci contând pentru Liga I la fotbal. Din păcate, echipa din Copou trece poate prin cea mai neagră serie a sa de la revenirea în Liga I.
Gazdele de astăzi, FC Argeș, au o singură înfrângere în ultimele 12 meciuri din campionatul României, scor 0-5, în deplasare, etapa trecută, pe terenul campioanei CFR Cluj. În rest, gazdele au avut o serie de 11 meciuri fără înfrângere, chiar dacă sunt nou-promovate în prima ligă.

Haos, în Copou! FC Argeș speră la play-off!

În ultimele 5 meciuri, FC Argeș a învins pe Astra Giurgiu, Viitorul și FC Voluntari și a făcut un egal, acasă, cu Sepsi Sf. Gheorghe. De cealaltă parte, ieșenii au obținut un egal, la ultima fază, pe terenul lui Sepsi, iar, în rest, numai înfrângeri, multe dintre ele la scor.
Mai mult, lucrurile nu stau foarte bine nici în ce privește banca tehnică sau departamentul administrativ. Președintele Ciprian Paraschiv a intrat în concediu fără plată, Andrei Cristea a fost demis din funcția de antrenor principal, Toni Heleșteanu a fost dat afară, după transferurile nereușite din ultimul an. Poli Iași se află pe ultimul loc al clasamentului Ligii I la fotbal, cu doar 4 victorii în această ediție de campionat. Astfel, în vreme ce FC Argeș speră să prindă play-off-ul, oaspeții de astăzi sunt în derivă și nu par a fi capabili să-și revină prea curând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *