Prima pagină » Actualitate » Misiune dificilă pentru pompierii din Vrancea. Aceștia au salvat o pisică dintr-o fântână
Misiune dificilă pentru pompierii din Vrancea. Aceștia au salvat o pisică dintr-o fântână

Misiune dificilă pentru pompierii din Vrancea. Aceștia au salvat o pisică dintr-o fântână

06 iul. 2024, 10:00, 2 ,
în Actualitate

În cursul zilei de vineri, 5 iulie a.c., un apel primit prin intermediul numărului unic de urgență 112 anunța că o pisică a căzut într-o fântână din curtea unei gospodării din satul Petrești, comuna Vânători. Către locul indicat s-a deplasat un echipaj de pompieri militari din cadrul Detașamentului Focșani cu o autospecială de intervenție și salvare de la înălțimi. Unul dintre pompieri, echipat corespunzător, a coborât în fântână și a adus la suprafață pisica, ce a fost predată în siguranță proprietarului.

Pompierii arădeni au salvat o pisică căzută într-o fântână adâncă de 13 metri

O pisică căzută într-o fântână adâncă din localitatea Horia a fost salvată, de către pompierii militari ai Detașamentului Arad. Aceștia au intervenit cu o autospecială cu modul pentru descarcerare pentru a salva pisica, care căzuse într-o fântână din curtea unei gospodării din Horia.

Pisică căzută în fântâna adâncă de peste 13 metri

„Pentru salvarea ei, pompierii au utilizat accesoriile din dotarea autospecialei și au coborât în fântâna adâncă de peste 13 metri, reușind să o aducă la suprafață în siguranță. Nu știm a câta viață și-a sărbătorit-o, însă a fost clar că a avut parte de mult noroc. Pompierii au fost extrem de atenți și dedicați în timpul intervenției, demonstrând încă o dată că nu există misiuni prea mici sau prea neînsemnate pentru ei”, se arată în informarea venită de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad.

Pisica a fost redată stăpânului, acesta fiind, potrivit ISU Arad, și cel care a apelat numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`