Prima pagină » Cultural » Misha, adevărul despre relația cu Connect-R. ”De câțiva ani chiar!”

Misha, adevărul despre relația cu Connect-R. ”De câțiva ani chiar!”

24 iun. 2024, 10:24,
BZI.ro, în Cultural

Misha și Connect-R au avut o relație frumoasă, iar familia lor a devenit completă odată cu nașterea fiicei lor, Maya. Cu timpul, legătura lor a început să se deterioreze și în 2018, după cinci ani de căsnicie, au optat pentru despărțire. Cu toate acestea, pentru binele fiicei lor, au rămas în relații prietenoase și sunt foarte apropiați.

Apropierea lor a stârnit întrebări printre fanii lor cu privire la posibilitatea unei împăcări în viitor.

În cartea sa, Connect-R a dezvăluit că a avut aventuri extraconjugale de mai multe ori, ceea ce a dus la despărțirea de fosta sa soție, Misha, care renunțase la cariera sa pentru a se dedica familiei. Cu toate acestea, amândoi au reușit să depășească orgoliile și să mențină o relație prietenoasă pentru binele fiicei lor.

Misha, adevărul despre relația cu Connect-R

În ciuda interpretărilor create de imagini controversate postate de Connect-R, în care Misha apare pe fundalul unei melodii cu versuri subtile aranjându-i părul fiicei lor, Misha a clarificat situația printr-un mesaj pe Instagram. Ea a subliniat că, deși au avut o căsnicie frumoasă în timpul când lucrurile mergeau bine între ei, acum relația lor este doar una de prietenie în beneficiul fiicei lor. Chiar și după divorț, cei doi au rămas în contact și se respectă reciproc.

“Eu nu știu de unde le scoateți, jur. Fraților, vă rog eu încetați! Suntem divorțați de 6 ani și NU ne-am împăcat, NU suntem împreună! Și ca să clarific toate aspectele și toate întrebările, NU locuim împreună! (de câțiva ani chiar) Vă rog să nu mai speculați!”, a scris Misha pe pagina sa de Instagram.

Ce spune Connect-R despre greșelile pe care le-a făcut

Recent, Connect-R a vorbit deschis despre erorile pe care le-a recunoscut că le-a comis și care au contribuit la destrămarea căsniciei lor.

„Eu nu m-am putut adapta! Însemna să înțelegi că în casă nu mai ești cu mama ta, care strânge după tine. O femeie care la 21 de ani naște și face niște sacrificii, renunță la cariera ei, în afară de faptul că stă cu un copil și nu s-a născut părinte, a devenit atunci, tu vii și arunci tot.

Când îți faci o familie trebuie să fii ori un super creier, să știi să împarți ambele lucruri, ori să mai renunți la ce înseamnă cariera ta. Ori eu…”, a povestit artistul în podcastul „La Tocii ”.

După ultimele speculații apărute în presă, Misha s-a decis să spună adevărul despre relația cu Connect-R și să infirme zvonurile apărute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *