Prima pagină » Cancan » Miruna, fiica lui Sorin Bontea, s-a făcut o frumusețe de fată. Tânăra a încins internetul cu poze de la plaja

Miruna, fiica lui Sorin Bontea, s-a făcut o frumusețe de fată. Tânăra a încins internetul cu poze de la plaja

13 aug. 2021, 11:58,
în Cancan

Tatăl ei este printre cele mai îndrăgite vedete TV, însă Miruna, fiica lui Sorin Bontea, până mai ieri o adolescentă, a devenit o tânără superbă. Aceasta este mezina îndrăgitului Chef de la Antena 1, care mai are un băiat, Iulian, pasionat de box și karting. Și totuși recent, Miruna Bontea a uimit internetul cu pozele postate de pe plajă, în costum de baie.

Pentru cine nu știa încă, Sorin Bontea este un familist convins, el și soția sa având doi copii minunați, Miruna fiind mezina familiei. Tânăra chiar a moștenit pasiunea pentru gătit a tatălui ei, Miruna fiind singura din familie care se ocupă de deserturi. Și dacă Chef Sorin Bontea a intrat în sufletele oamenilor prin felul său de a fi, de curând, fiica sa a devenit o prezență tot mai cunoscută în spațiul media. Și aceasta fie în urma participării alături de tatăl ei la cunoscutul show culinar Chefi la cuțite, dar și prin prisma pozelor postate de aceasta pe contul de Instagram. Oricum, ceea ce se vede și cu ochiul liber este că Miruna Bontea este o tânăr superbă care îi seamănă foarte bine celebrului Chef.

Miruna Bontea este o tânără încântătoare

Recent, fiica lui Sorin Bontea a impresionat cu o serie de fotografii făcute la plajă, unde Miruna și-a dezvăluit trupul în mai multe costume de baie superbe. Tânăra de 19 ani nu s-a sfiit să împărtășească cu urmăritorii ei câteva imagini din vacanță, lăsând să se înțeleagă că nu mai este de mult un copil.

Aflată cu familia în vacanță, în Spania, Miruna a lăsat deoparte inhibițiile și s-a pozat în numeroase ipostaze, în timp ce făcea plajă. Adolescenta se bucură de o frumusețe nativă, are forme de invidiat dar și o atitudine încrezătoare. Astfel, imaginile cu ea îmbrăcată sumar au făcut deliciul urmăritorilor săi de pe Instagram, Miruna Bontea reușind să strângă peste 10.000 de aprecieri și sute de comentarii.

„Wow girl”, „Sexy”, „Frumoasă” sau „Minunată”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Miruna.

Miruna nu-i va călca pe urme lui Sorin Bontea

Chiar dacă a moștenit pasiunea tatălui său pentru gătit, Miruna nu își dorește să facă o carieră din aceasta. Însuși Sorin Bontea a declarat că știe faptul că fiica sa nu îi va călca pe urme. El a povestit că înțelege exact dorințele copiilor săi, Iulian și Miruna. Așadar, chiar dacă se pricepe de minune să facă deserturi, Miruna are un alt vis, care nu are nicio legătură cu arta culinară. Astfel, tânăra în vârstă de 19 ani este să devină psiholog.

„Îmi plăcea să gătesc, am moștenit acest talent de la tata. El m-a învățat să fac lava cake. Cu el am gătit de mai multe ori. Deși e mai greu să gătești un desert decât un fel principal, îmi place. Vreau să fiu psiholog când o să mă fac mare, nu m-am gândit să mă fac bucătar”, a dezvăluit Miruna Bontea.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024