Prima pagină » Cancan ultimă oră » Mirela Vaida și soțul ei, Alexandru au împlinit 15 ani de mariaj. Ce a pregătit prezentatoarea pentru partenerul de viață

Mirela Vaida și soțul ei, Alexandru au împlinit 15 ani de mariaj. Ce a pregătit prezentatoarea pentru partenerul de viață

19 sept. 2024, 23:21,
Redacția BZI în Cancan ultimă oră

Mirela Vaida și soțul ei, Alexandru au împlinit 15 ani de mariaj astăzi. Pe 19 septembrie 2009, cei doi au ajuns în fața altarului, având parte de cea mai fericită zi din viața lor. Cu tote că au trecut mai mulți ani, prezentatoarea și partenerul ei de viață se iubesc nespus.

Mirela Vaida și soțul ei, Alexandru împlinesc 15 ani de la căsătorie. În 2009 a avut marele eveniment din viața lor, când și-au jurat iubire pe viață. Cei doi au petrecut alături de cele mai dragi persoane, familie și prieteni.

Mirela Vaida, aniversare de 15 ani de la nuntă

Mirela Vaida este o prezență cunoscută de public, fiind una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare din România. A fost la cârma mai multor emisiuni televizate. Cu toate că este mereu activă pe rețelele de socializare, în ceea ce privește viața personală, preferă să fie mai rezervată.

Prezentatoarea și Alexandru Vaida sunt părinții a trei copii frumoși, Carla, Vladimir și Tudor. Cei doi au împlinit 15 ani de la căsătorie și se înțeleg de minune. Mirela Vaida a publicat o imagine pe rețelele de socializare, arătând care va fi surpriza pentru partenerul ei de viață.

Se cunoaște faptul că vedeta este o bucătăreasă desăvârșită, astfel că pentru a marca nunta de Cristal, va pregăti o mâncare tradițională, având căteva ingrediente specifice.

„Nunta de Cristal! Azi! 15 ani de căsnicie”, a scris Mirela Vaida la secțiunea de InstaStory.

Mirela Vaida și soțul ei nu mai dorm împreună

Mirela Vaida și soțul ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, însă nu mai au timp pentru ei, fiind concentrați pe creșterea și educarea copiilor. Prezentatoarea TV a afirmat că ei doi nu mai dorm împreună de ceva timp, deoarece adoarme în camera micuților, când merge să le citească o poveste, apoi se întâlnesc de dimineața și fac numeroase glume în urma celor întâmplate.

„Știi ce se întâmplă? Uite asta se întâmplă. Ne luăm cu treabă zi de zi, venim obosiți acasă, suntem rupți, adormim. Eu adorm cu copiii în pat, că le zic povestea de noapte bună, rugăciunea și… Eu adorm înaintea lor. Când mă mai întâlnesc și cu soțul meu… e 6 dimineața. Zic: «Ce am făcut, mă? Iar am dormit separați?». Al meu zice: «Da, dar și când te prind…»”, a povestit Mirela Vaida în podcastul găzduit de Valentin Sanfira.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`