Prima pagină » Cancan » Mirela Vaida și-a surprins fanii în costum de baie. Vedeta s-a relaxat cu familia pe litoralul românesc

Mirela Vaida și-a surprins fanii în costum de baie. Vedeta s-a relaxat cu familia pe litoralul românesc

03 iul. 2024, 12:04,
BZI.ro, în Cancan

Mirela Vaida a petrecut weekend-ul la mare și și-a surprins fanii în costum de baie, ipostază în care se afișează destul de rar. Vedeta a ales litoralul românesc pentru a se bucura de clipe minunate de relaxare împreună cu soțul și cei trei copii. Micuții vedetei au fost încântați de această escapadă și s-au bucurat foarte mult de marea noastră cea frumoasă.

Mirela Vaida a plecat în weekend cu familia la mare pentru a scăpa de căldura, poluarea și agitația din Capitală. Prezentatoarea de televiziune a ales litoralul românesc pentru ase bucura de relaxare și distracție împreună cu soțul și cei trei copii.

Mirela Vaida și-a surprins fanii în costum de baie

Mirela Vaida, în vârstă de 42 de ani, a postat în mediul online mai multe imagini cu escapada la mare și s-a declarat tare mândră că a mers cu familia pe litoralul românesc.

„Indiferent de câte mări superbe, turcoaz, cu nisip alb sau cu peisaje de-ți taie răsuflarea am văzut, Marea noastră Neagră rămâne marea noastră… E în ADN-ul nostru, al copilăriei noastre, al concediilor de altădată, cand parintii noștri faceau atâtea sacrificii sa ne duca, vara, la mare!

Am revenit cu copiii mei, în acest weekend, iar ei, fascinați, s-au trezit la 6 dimineața, au ieșit pe balcon și-au exclamat: «Ce frumoasă e marea noastră, mami!» Da, e cea mai frumoasă, pentru că-i a noastră, mami!”, a scris prezentatoarea de televiziune în dreptul unor fotografii în care ea apare într-un costum de baie roz, iar copiii au fost surprinși jucându-se pe plajă și bucurându-se de mare.

Postarea vedetei a primit multe aproecieri din partea internauților. Mulți au felicitat-o că a optat să meargă pe litoralul românesc, iar unii au complimentat-o pentru pozele în care apare în costum de baie și ochelari de soare, o ipostază în care vedeta se afișează destul de rar.

„Mirela ești strălucitoare!”, „Mirela ești superbă!”, „Meriți această răsfățare pentru cea mai tare prezentatoare!”, „Superbă!”, „Vacanță frumoasă la marea noastră dragă!” – au fost câteva dintre mesajele internauților.

A pierdut trei sarcini până să devină mamă

Prezentatoarea de televiziune și soțul ei, Alexandru Vaida s-au căsătorit în 2009 și au devenit părinți pentru prima oară în februarie 2015. În cei șase ani de căsnicie până să aducă pe lume primul copil, prezentatoarea de televiziune a pierdut trei sarcini.

„Avusesem niște probleme. Am avut nevoie de o intervenție laparoscopică, niște fibroame uterine, cum au femeile. Cred că toate coroborate m-au ajuns în acel punct care a fost foarte greu. (…) A trebuit să merg la foarte multe investigații, deja mă panicasem”, a spus Mirela Vaida, în podcastul „Gând la Gând cu Teo”.

După operația laparoscopică, intervenție ce a fost foarte complicată, medicul care a operat-o pe vedetă i-a recomandat fertilizarea în vitro pentru a deveni mamă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
05 iulie 2024
05 iulie 2024