Prima pagină » Cancan » Mirela Vaida și-a surprins fanii cu un anunț neașteptat. „Al patrulea copil” 

Mirela Vaida și-a surprins fanii cu un anunț neașteptat. „Al patrulea copil” 

08 dec. 2023, 12:44,
BZI.ro, în Cancan

Încă de la primele ore ale dimineții, Mirela Vaida și-a surpins fanii cu un anunț neașteptat. Pe lângă talentul său muzical și actoricesc, vedeta se remarcă și în calitatea de prezentatoare TV a unei emisiuni de actualitate, cu un succes notabil.

În plus, cântăreața se bucură de un număr impresionant de urmăritori pe platformele de socializare, unde adesea împărtășește momente importante din viața sa. Așa s-a întâmplat și în dimineața aceasta, când a dorit să împărtășească cu fanii săi bucuria pe care o trăiește în prezent.

Mirela Vaida și-a surprins fanii cu un anunț neașteptat

Apreciata prezentatoarea se bucură în prezent de un mare succes în cariera sa, după un efort considerabil depus pentru a atinge rezultatele dorite. Astăzi este o zi semnificativă pentru artistă, iar ea însăși a mărturisit acest lucru recent pe platformele de socializare.

Cântăreața lansează primul său album într-un spectacol special organizat la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”.

„Bună dimineața, dragii mei! E ziua cea mare, 8 decembrie, ziua în care îmi lansez primul meu album și sunt foarte emoționată, chiar dacă la Teatrul de Revistă eu lucrez de 15 ani și merg acolo ca la mine acasă, pentru că este a doua mea casă. Astăzi, însă, este o zi specială, fiindcă în cadrul spectacolului este și lansarea mea de album. Mi-am dorit foarte mult să am alături de mine niște invitați speciali, prieteni dragi, artiști pe care știu că-i iubiți și îi respectați.

Sigur că sunt foarte mulți artiști care mi-aș fi dorit să îmi fie alături, dar din păcate spectacolul este unul relativ scurt, durează doar două ore, și nu ar fi încăput mai mult de șase artiști”, a mărturisit Mirela Vaida, pe contul ei oficial de Instagram.

Cine sunt artiștii care îi vor fi alături

Spectacolul în care va avea loc lansarea primului album al prezentatoarei nu ar fi fost complet fără invitații speciali. Evenimentul va avea o durată de două ore, iar alături de ea vor fi doar șase artiști. Cei care vor urca pe scenă alături de îndrăgita cântăreață sunt Mioara Velicu, Georgiana Lobonț, Diana Matei, Gelu Voicu și, desigur, Adrian Enache, colegul și prietenul vedetei.

Cu doar câteva ore înainte de începerea spectacolului, Mirela Vaida reflecta deja asupra emoțiilor pe care le va trăi într-unul dintre cele mai importante momente din cariera sa de artist.

„De aceea m-am oprit la ei și le mulțumesc din toată inima că sunt alături de mine diseară. Minunata Mioara Velicu, Georgiana Lobonț, care a venit special pentru mine de la Cluj, Diana Matei și Cleante, Gelu Voicu, Raoul și Adrian Enache, prietenul și colegul meu de spectacol.(…). O să am foarte mari emoții, pentru că na, primul album al unui om, în viața lui. Am pus mult suflet în el și îmi spunea cineva că este al patrulea copil al meu, da, este al patrulea copil al meu, pentru că este sufletul meu aici și mă bucur că pot trăi ziua aceasta”, a mai spus îndrăgita prezentatoare, pe contul ei oficial de Instagram.

Dimineața a început pentru fanii Mirelei Vaida cu o veste neașteptată din partea vedetei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *