Prima pagină » Cancan ultimă oră » Mirela Vaida, schimbare radicală de look. Cum arată prezentatoarea cu noua coafură

Mirela Vaida, schimbare radicală de look. Cum arată prezentatoarea cu noua coafură

06 feb. 2022, 21:20,
în Cancan ultimă oră

Mirela Vaida este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV de la noi din țară. Se bucură de mare succes în plan profesional și o mulțime de români o iubesc pentru ceea ce face la Acces Direct. De curând, vedeta a șocat cu noul ei look, care i-a surprins plăcut pe admiratori.

Mirela Vaida, brunetă și cu breton

Mirela Vaida se numără printre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune din România. Celebra moderatoare de la Acces Direct se bucură de mare succes și are o mulțime de fani care o urmăresc pe rețelele de socializare și așteaptă să afle ce mai e nou în viața ei.

Ori de câte ori are ocazia, publică imagini noi pe conturile sale oficiale, unde cei care o plac vin cu comentarii. Este foarte apreciată pentru faptul că are grijă de ea și arată bine, deși are trei copii și se apropie de 40 de ani. Cu toate acestea, are o siluetă de invidiat și un stil de viață sănătos.

De curând, aceasta  a reușit să facă furori cu frumusețea sa, dar și cu noul look care o prinde perfect. Recent, vedeta a postat mai multe InsaStory-uri de la Teatrul Tănase, unde are mai mereu spectacole, dar a șocat cu transformarea pe care a fost nevoită să o facă de dragul artei: și-a pus o perucă brunetă, cu breton, s-a rujat cu un ruj roșu și a atras simpatia internauților. Look-ul o prinde bine și cu greu ar fi fost recunoscută dacă ieșea așa pe stradă.

Mirela Vaida, despre operațiile estetice

Mirela Vaida se menține într-o formă bună și nu își arată deloc vârsta. Vedeta susține că are un stil de viață sănătos și este foarte activă mereu. Face sport, iar cei trei copii o țin mereu pe fugă.

Cu toate acestea, mulți cred că a apelat la ajutor operațiilor estetice, pentru că are un ten perfect. Se pare că Mirela Vaida a suferit o intervenție estetică la nas în urmă cu 17 ani, dar se pare că rezultatul nu a fost cel dorit, așa că acum este hotărâtă să arate perfect. Ea susține că nu are nicio operație și este complet naturală.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024