Prima pagină » Cancan ultimă oră » Mirela Vaida s-a întors cu probleme de sănătate din vacanță. Care este afecțiunea de care suferă prezentatoarea

Mirela Vaida s-a întors cu probleme de sănătate din vacanță. Care este afecțiunea de care suferă prezentatoarea

02 aug. 2022, 23:58,
în Cancan ultimă oră

După câteva zile de relaxare în Delta Dunării, Mirela Vaida s-a ales cu probleme de sănătate supărătoare. Prezentatoarea de la Acces Direct le-a arătat fanilor ce i s-a întâmplat și le-a dezvăluit cu ce afecțiune s-a ales în scurta vacanță.

Mirela Vaida a fost în prima ei vacanță în Delta Dunării, cu familia, și s-a întors acasă cu ceva mai mult decât amintiri frumoase. Prezentatoarea TV a dezvăluit că s-a ales cu o problemă de sănătate și chiar a sugerat că ia în calcul o eventuală operație, pentru a reveni la normal.

Mirela Vaida s-a întors cu probleme de sănătate din vacanță

Bronzată vizibil după cele patru zile petrecute în Delta Dunării, Mirela Vaida s-a filmat în timp ce gătea, la scurt timp după ce s-a întors din vacanță, și a postat clipul video pe InstaStories. În cadrul postării, vedeta a le-a dezvăluit urmăritoriilor săi că afecțiunea cu care s-a ales în Deltă nu i-a trecut, acest lucru fiind vizibil.

După ce a arătat mai de aproape ochiul afectat, prezentatoarea a menționat o eventuală operație, dar a dat de înțeles că alege mai degrabă să nu ia astfel de măsuri.

„M-am întors din vacanță … parcă nici n-a fost, patru zile zici că au fost patru minute. (…) M-a întrebat cineva dacă mi-a trecut șalazionul. Nu, ăsta rămâne aici. Nu știu ce să-i fac, să mă operez?! Îl las așa …”, le-a spus Mirela Vaida fanilor ei.

Ce este șalazionul

Șalazionul, afecțiunea de care suferă Mirela Vaida, este o boală a pleoapelor, benignă, uneori cu evoluție autolimitantă, dar care provoacă un aspect inestetic. Șalazionul reprezintă o inflamație sterilă, rezultată în urma blocării canalului de excreție a glandelor sebacee, localizate în structura pleoapelor.

Secreția acestora formează componenta uleioasă a filmului lacrimal și are rolul de a preveni evaporarea precoce a lacrimilor de pe suprafața oculară. Astfel, când secreția este insuficientă, se pierde homeostazia filmului lacrimal și apar simptome oculare secundare.

Această afecțiune poate să apară la orice vârstă, dar este mai întâlnită la persoanele tinere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`