Prima pagină » Cancan » Mirela Vaida, reacţie virulentă după filmările cu Vulpiţa! Umilinţă maximă pentru Veronica!

Mirela Vaida, reacţie virulentă după filmările cu Vulpiţa! Umilinţă maximă pentru Veronica!

18 aug. 2020, 10:19,
în Cancan

Mirela Vaida a avut o reacţie virulentă după filmările indecente apărute cu Vulpiţa. Prezentatoarea de la “Acces Direct” i-a pus mai multe întrebări Veronicăi cu privire la aventura sa ca-n filmele pentru adulţi. Pe lângă asta Mirela a lansat critici și la adresa persoanei care a făcut publice imaginile. Vulpiţa a părăsit platoul de televiziune plângând în hohote și acoperindu-și fața.

Mirela Vaida, reacţie virulentă după filmările cu Vulpiţa!

Moderatoarea de la Acces Direct l-a criticat dur pe bărbatul care a oferit publicității înregistrarea cu Vulpița.

“Din punctul meu de vedere, dacă ești bărbat nu faci așa ceva. Cu asta te lauzi? Dai filmulețe prin ziare că să o faci de rușine pe fata asta? Acum apar toți bărbații, niște mameluci, care se folosesc de imaginea fetei că să fie și ei cineva la ei în sat. Nu se face așa ceva. Ți-ai bătut joc de fata asta și acum trimiți peste tot în presă. De ce? Este jenant. Ai acum mai multe femei la poartă? Este o situație foarte inconfortabilă pentru mine, mai ales să-l văd pe Viorel așa.

Pentru mine materialul ăsta nu e o știre. Toată lumea știe că Veronică nu era stareță la mănăstire, nici academician, noi știm cum a ajuns Veronica aici. Asta e din urmă. Problema este că s-a făcut atâta tevatură, mi-am luat atâtea înjurături. Dar care este vestea, care este știrea? Că Veronica a fost cu unul pe deal și altul o filma? Așa și? Ce este nou, ce nu știam noi despre Veronica? A venit fata aici, cu lacrimi în ochi, a spus că se schimbă, soțul a iertat-o, iar acum, bărbatul ăla a dat totul în presă. Ce bărbat e ăla? Acum toți ne spun că dacă am văzut ce promovăm? Nu, noi nu promovăm această situația de viață. Ba chiar, este josnică, imorală, umilitoare, degradantă. Dar este o situație de viață care se întâmplă în foarte multe familii sărace, bogate, deștepte sau mai puțin educate. Putem să învățăm și din contră exemple”, a declarat vedeta Antenei 1.

Umilinţă maximă pentru Veronica! A părăsit platoul în lacrimi

În urma reacţiei virulente avute de Mirela Vaida cu privire la filmările indecente cu Vulpiţa, tânăra din Blăgeşti nu a mai rezistat şi a părăsit platoul în lacrimi. În timp ce plângea în hohote, ea s-a ridicat de pe scaun, și-a acoperit fața cu mâinile și a părăsit platoul emisiunii prezentată de Mirela Vaida. Înainte de aceste momente, ea a mărturisit că, atunci când a mers ultima dată acasă, nu s-a întâlnit cu nimeni.

“Îi mulțumesc celui care a trimis asta, să mai trimită, m-ați făcut de râs. Toți și-au bătut joc de mine”, a spus roșcata cu lacrimi în ochi.

Soţul acesteia, Viorel Stegaru, a dezvăluit în una dintre intervențiile sale că este convins că mai există înregistrări.

La finalul emisiunii, Mirela Vaida a transmis următoarele concluzii:

“Putem să învățăm cum să avem grijă de copii, de neveste, cum să ne educăm fetele noastre, cum să fim atenți la nefericirile lor. În primul rând, totul pornește de la educație, iată unde se poate ajunge. Veronica nu este o fată rea, Veronica este un om naiv, această naivitatea vine din neîncrederea în ea, din lipsurile materiale, afective, din neîmplinirile ei. Ca ei, 48% dintre noi am aflat că suntem analfabeți funcționali. Asta este o realitate”.

Vulpița ar putea rămâne fără fetiță

Vulpița ar putea rămâne fără fetiță. Cât de curând, Veronica Stegaru, alias Vulpița, ar putea fi decăzută din drepturile părintești. Și aceasta deoarece soacra ei este decisă să o dea în judecată. Rămâne de văzut cum se va sfârși această nouă problemă din viața Vulpiței.

De când au venit la București, fetița lor de patru ani se află în grija bunicilor paterni. Astfel, micuța nu și-a mai întâlnit de multă vreme părinții. Acum, Veronica este pe punctul de a o pierde pe cea mică. Soacra ei este decisă să-și dea nora în judecată pentru ca aceasta să decadă din drepturile părintești.

Faimă și programul încărcat de la emisiunea la care apar patru zile pe săptămână le ocupă mai tot timpul. Iar asta i-a făcut pe Vulpița și Viorel să își lase fetița în grija bunicilor paterni și să nu o mai viziteze. Audiența crescută i-a îndepărtat de satul în care locuiau. Totodată, succesul de care se bucură le dă motive să rămână în continuare la București. Conform unor surse, fetița ar fi foarte afectată de plecarea părinților ei. Ba chiar, la început i-a fost greu să se acomodeze cu situația.

Astfel, soacra Veronicăi, respectiv mama lui Viorel, susține că și-a angajat un avocat și că vrea să o dea în judecată pe Vulpița. Aceasta vrea ca nora ei să fie decăzută din drepturile părintești, având în vedere că nu își asumă responsabilitățile acestui rol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *