Prima pagină » Cancan » Mirela Vaida, probleme de sănătate la vârsta maturității depline: „Nu știu ce pastile să mai iau!”

Mirela Vaida, probleme de sănătate la vârsta maturității depline: „Nu știu ce pastile să mai iau!”

16 mart. 2022, 14:33,
în Cancan

Mirela Vaida, care a ajuns la vârsta maturității depline, li s-a plâns fanilor că este la un pas să rămână fără voce din cauza unei laringite. Din câte se pare, vedeta are aceste probleme de sănătate de ceva timp și nu știe ce să mai facă. Dincolo de toate acestea, Mirela Vaida tocmai a schimbat prefixul, ea împlinind 40 de ani pe 16 martie.

Mirela Vaida este una dintre cele mai îndrăgite vedete TV din România, fiind o femeie împlinită atât profesional, cât și în plan personal. Prezentatoarea născută în județul Iași are o frumoasă căsnicie cu Alexandru Vaida, cei doi având împreună trei copii. Și totuși, vedeta TV pare să se confrunte cu tot felul de probleme, cele mai recente fiind cauzate de o laringită.

Mirela Vaida, la vârsta maturității depline

Mirela Vaida este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară, care se bucură de mare succes. Prezentatoarea TV, al cărei nume este legat în prezent de emisiunea Acces Direct, este apreciată de foarte mulți oameni. Aceasta le împărtășeste tot ce se întâmplă în viața ei, prin intermediul rețelelor de socializare. Astfel, miercuri, 16 martie, este o zi specială pentru Mirela Vaida. Și aceasta deoarece vedeta a împlinit frumoasa vârstă de 40 de ani. Și dacă înainte ea privea cu o oarecare teamă acest prag al vieții, ea recunoaște acum că tot ce se întâmplă în viața ei o încarcă de optimism.

Azi împlinesc 40 ani! Mereu mi-a fost teamă de numărul ăsta… La 40, nu mai eşti nici copil, nici tânar, eşti matur, la apogeu! Niciodată nu m-am uitat la vârsta de 40 ca la ceva «wannabe»! Probabil că nu eram împlinită cu mine însămi! Azi, când simt că trec într-o altă etapă a vieţii, realizez că cei 40 ani m-au surprins exact cum îmi doream să fiu: cu o familie sănătoasă, cu 3 copii vioi, cu linişte şi împlinire sufletească! Doar despre asta este vorba, în cele din urmă! Mulţumesc, 40! Nu e rău deloc! Abia acum începe viaţa”, a scris Mirela Vaida pe contul de socializare.

Mirela Vaida, la un pas să rămână fără voce

Cu toate acestea, prezentatoarea nu trece printr-o perioadă chiar atât de bună. Aceasta le-a mărturisit fanilor că se confruntă cu probleme serioase de sănătate, la scurt timp după ce copiii ei s-au vindecat de laringită. Când credea că lucrurile s-au liniștit, a observat că vocea ei începe să fie afectată și, chiar dacă a luat tot felul de pastile, se simte la fel de rău.

Eram foarte fericita că au scăpat copiii de laringintă și febră și acum le-am luat eu. Mă doare gâtul. Am de vorbit o grămadă, vă dați seama. Nici nu mai știu ce să iau. Ideea e ca te plângi de copii și, de fapt, iei și tu toate bolile posibile de la ei. Idee este că sper să rămân doar la stadiu ăsta și să nu se accentueze, să nu fac febră”, a mai povestit Mirela Vaida, care a ajuns la vârsta maturității depline.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024