Prima pagină » Cancan » Mirela Vaida, legătură neașteptată cu Andrei și Cristina de la „Insula Iubirii”. „M-am chinuit un an să-i mărit”

Mirela Vaida, legătură neașteptată cu Andrei și Cristina de la „Insula Iubirii”. „M-am chinuit un an să-i mărit”

28 aug. 2024, 15:03,
în Cancan

Mirela Vaida a vorbit despre Andrei și Cristina de la Insula Iubirii și nu îi vine să creadă că cei doi s-au despărțit. Cuplul s-a cunoscut în cadrul emisiunii Mireasa, unde s-au și căsătorit. Prezentatoarea spune că „s-a chinuit un an ca să îi mărite” și nu poate să vadă cum se despart.

Mirela Vaida, legătură neașteptată cu Andrei și Cristina de la „Insula Iubirii”

Mirela Vaida a revenit la cârma emisiunii Mireasa, iar fanii au fost încântați să o vadă, având în vedere că ea prezenta varianta inițială a formatului, denumit Mireasă pentru fiul meu. Printre concurenții care au participat atunci s-au numărat și Andrei și Cristina Rotaru, actuali participanți în show-ul Insula iubirii.

Recent, prezentatoarea TV a dezvăluit faptul că nu se poate uita la show-ul prezentat de Radu Vâlcan, pentru că nu poate să-i vadă pe Andrei și Cristina cum se despart, după ce a fost martoră la căsătoria lor.

„Ce înseamnă «chulo»? Cică e o glumă din Insula iubirii… Nu știu, că nu urmăresc. Eu i-am cuplat pe copiii ăia, nu pot să mă uit când se despart. Iertați-mă, am și eu limitele mele. M-am chinuit un an să-i mărit, ca să se despartă ei în trei zile? Nu mă pot uita”, a spus Mirela Vaida în emisiunea Mireasa, făcând referire la Andrei și Cristina Rotaru, fără însă să dea nume.

Andrei Rotaru a picat primul în ispită, la „Insula Iubirii”. Acesta s-a îndrăgostit de ispita Diandra, iar soția lui, Cristina Rotaru, a fost șocată de imaginile văzute la bonfire. Concurentul și-a dat frâu liber sentimentelor și s-a sărutat cu ispita, de mai multe ori, în ciuda statutului său de bărbat însurat. La un moment dat, Cristina a decis să se despartă de Andrei, iar, ulterior, după încheierea filmărilor, s-a aflat că cei doi au divorțat oficial.

Cum se menține în formă Mirela Vaida

Prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” arată foarte bine. Aceasta a explicat cum reușește să se mențină în formă și ce face pentru a-și păstra silueta impecabilă. Prezentatoarea TV a spus care sunt preparatele și băuturile pe care le evită. De asemenea, aceasta este adepta sportului pe care, însă, în ultima perioadă nu l-a mai practicat.

„Vrând-nevrând iei kilograme în plus în vacanță, de asta e și vacanță ca să bucur. Dacă îmi plac foarte mult anumite mâncăruri – cum sunt eu cu mâncărurile chinezești sau sushi, chestii din astea pe care nu le mănânc toată ziua și care sunt bune – le mănânc. În schimb nu mănânc dulciuri, nu mănânc înghețată multă, nu beau sucuri, nu mănânc pâine, dar în rest îmi plac mâncărurile bine făcute.

Reglez greutatea din foarte multă apă și încerc să mănânc o dată pe zi și doar salate și grătar, atât. Din cauza căldurii nu am mai făcut sport spre rușinea mea, dar ne-am făcut piscină în curte. Am deschis-o luna trecută și încerc să înot cât pot: dimineața sau seara să fac câteva bazine, să mă relaxez la piscină și aștept să se mai ducă căldura, pentru că și pe bandă nu poți să alergi dimineața pentru că e foarte cald”, a detaliat Mirela Vaida.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`