Prima pagină » Cancan » Mirela Vaida este devastată! Prezentatoarea TV a pierdut una dintre cele mai dragi persoan

Mirela Vaida este devastată! Prezentatoarea TV a pierdut una dintre cele mai dragi persoan

07 iun. 2023, 10:29,
BZI.ro, în Cancan

Mirela Vaida se numără printre cele mai îndrăgite și apreciate prezentatoare TV de la noi din țară, iar de când a intrat pentru prima dată în lumina reflectoarelor, vedeta a reușit să adune de partea sa o mulțime de fani, care îi stau alături la orice pas. Totuși, ieri, 5 iunie, blondina nu a fost prezentă la cârma emisiunii pe care o moderează, ținându-i locul colegul său, Adrian Velea.

De asemenea, nici mâine, Mirela Vaida nu va fi prezentă în cadrul emisiunii, motivându-și absența din ediția de pe 7 iunie.

Mirela Vaida este în doliu

Din nefericire, blondina traversează o perioadă grea, asta pentru că socrul ei s-a stins din viață, iar mâine, bărbatul va fi condus pe ultimul drum, la Cluj.

„Dacă ieri am lipsit pentru că au fost Rusaliile și pentru că am avut un eveniment frumos, mâine voi lipsi pentru că trebuie să merg la Cluj. Din păcate, tatăl soțului meu a murit și va trebui ca mâine să îl înmormântăm. Este un eveniment destul de greu în familie, mai ales pentru soțul meu, care este singurul copil și pentru soacra mea”, a spus Mirela Vaida, în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

De asemenea, după anunțul său privind absența sa din cadrul ediției de astăzi, 7 iunie, Mirela Vaida a mai precizat că cei ce l-au cunoscut pe socrul ei, Alexandru Vaida, pot să-i aducă un ultim omagiu, oferind câteva detalii despre acest aspect.

„Sunt alături de ei cu tot sufletul și mâine va trebui să merg acolo. Pentru toți cei care l-au cunoscut pe Alexandru Vaida, inginer, profesor și ziarist din Cluj, dacă vor să îl ducă pe ultimul drum, mâine la Cimitirul Greco-catolic, la ora 11:00, îi așteptăm. Dumnezeu să îl odihnească”, a mai spus prezentatoarea.

Mirela Vaida, premiu pentru întreaga carieră în televiziune

Mirela Vaida a fost invitată la Gala „Femei de Succes ale Anului 2022”, alături de alte femei de succes din diferite domenii. Prezentatoarea TV a captat toată atenția cu apariția sa. Vedeta a purtat o rochie lungă roșie, cu umerii goi și un decolteu decent care i-a pus foarte bine în evidență silueta de invidiat. Chiar dacă a trecut prin trei nașteri, acest lucru nu și-a lăsat deloc amprenta pe trupul prezentatoarei.

Frumoasa blondină a fost premiată pentru toată cariera sa în televiziune. Entuziasmul de a fi invitat la un astfel de eveniment și de a primi un premiu nu au putut fi ținute numai pentru ea, așa că, Mirela a postat pe rețelele de socializare câteva poze cu ea alături de un mesaj în care vorbea despre sentimentele sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *