Prima pagină » Titlurile zilei » Mirela Vaida divulgă numele primilor invitați la „Vai’da podcast”! „Iași este orașul sufletului meu!” – EXCLUSIV/GALERIE FOTO

Mirela Vaida divulgă numele primilor invitați la „Vai’da podcast”! „Iași este orașul sufletului meu!” – EXCLUSIV/GALERIE FOTO

20 iun. 2022, 02:10, 4 ,
Andreea Andrei în Titlurile zilei

Mirela Vaida divulgă primii invitați de la ultimul său proiect lansat: „Vai’da Podcast”. Artista vorbește despre Elisabeta Lipă, o sportivă recunoscută global, dar și despre dragostea pentru orașul natal și amintirile care o leagă de Iași

Cel mai nou proiect al vedetei, Vai’da Podcast, este deja pe YouTube, primul episod fiind lansat pe 18 iunie 2022. Mirela Vaida divulgă primii invitați care îi vor vizita terasa. Printre aceștia, se numără Elisabeta Lipă, marea canotoare a secolului XX, Nea’ Marin, Maria Cârneci, Andrei Păunescu și alte nume mari din folclorul românesc și nu numai. Vedeta povestește despre orașul natal, pe care îl descrie ca fiind „orașul sufletului” său.

Cel mai nou proiect, „Vai’da Podcast”

Mirela Vaida a lansat cel mai fresh proiect: „Vai’da Podcast”. Aceasta va aduce pe terasa casei sale nume importante din România, cu care va vorbi despre povești de viață și planuri de viitor.

„Am început ideea unui podcast, din nevoia de a mă întâlni cu oameni dragi sau cu oameni cu care am avut colaborări frumoase pe parcursul anilor și din dorința de a cunoaște povești de viață, de a avea discuții relaxante și constructive, din care fiecare ar putea oricând să învețe câte ceva. Mai ales că podcastul nu este ca o emisiune la televizor. Podcastul îți permite să fii mai relaxat, să fii acasă – sau, mă rog, într-un loc în care să te simți bine, să nu fii încorsetat de regulile și de rigorile unui platou de televiziune. Îți permite să fii mai nonșalant, să vorbești fără perdea sau să spui lucruri pe care la televizor nu le-ai spune niciodată”, povestește Mirela Vaida.

Frumoasa ieșeancă susține că cel mai mult îi place la conceptul de podcast faptul că îl poți viziona oricând dorești și că, față de o emisiune de televiziune, la podcast nu trebuie să îți faci griji că „nu îl prinzi”. Prezentatoarea susține că îi place foarte mult să vorbească și că este genul de om care ar sta la taclale toată ziua, cu oameni de la care ar avea ce să învețe.

Mirela Vaida divulgă primii invitați de la „Vai’da Podcast”

Vedeta a avut alături de ea, în primul episod, un nume din lumea sportivă care va rămâne în istorie ca fiind „canotoarea secolului XX”. Elisabeta Lipă este o mare valoare a sportului românesc și Mirela Vaida consideră că este un exemplu pentru toți românii.

„Primul invitat este marea campioană Elisabeta Lipă, pentru că mi-am dorit să pornesc la drum cu un om care are atât de multe lucruri de povestit, care este un om normal, modest, fără să-și dea seama, sau cred că își dă seama, dar nu ne arată, din bun-simț, ce mare om avem printre noi. Este o apariție odată la un secol, de asta a și fost desemnată canotoarea secolului XX, Elisabeta Lipă. Și, dincolo de zecile de medalii și de multiplele recorduri mondiale pe care le are, Elisabeta Lipă este un om, este o moldoveancă crescută așa cum știu moldovenii să-și crească copiii, cu o educație de fier și care nu s-a abătut niciodată de la principiile ei. De aici reușita profesională și personală. Am luat-o pe Elisabeta Lipă drept un exemplu pentru români, pentru cine sunt românii și ce trebuie să rămână românii în lume”, menționează Mirela Vaida. La „Vai’da Podcast”, vor fi invitați nume mari din lumea folclorului românesc, de care vedeta este atât de atașată.

„Sigur că vom avea mulți invitați din sfera aceasta și nu numai. Să vă dau câteva exemple: Maria Cârneci, Andrei Păunescu, care va vorbi despre «Cenaclul Flacăra», Nea’ Mărin, Valentin Sanfira și Codruța Filip și mulți, mulți alții, pe care abia aștept să îi vedeți și să îi cunoașteți cu lucruri despre viața lor, cu lucruri emoționante. Unii dintre ei mai și cântă, așa, la liber, «Hai să mai cântăm ceva» și să cântăm a capella. Eu nu mă produc foarte mult artistic, îi las pe ei, pentru că ei sunt invitații mei și sigur că ei sunt în centrul atenției. Dar cânt și eu cu ei, dacă mă provoacă, așa cum am făcut-o, de exemplu, cu Andrei Păunescu, legat de «Cenaclul Flacăra» – am cântat împreună melodia  «Galbenă Gutuie», la chitară, pe terasa casei mele”, povestește, emoționată, vedeta.

Ieșeanca nu uită de unde a plecat

Mirela Vaida nu uită cât de frumos este orașul natal și își amintește cu drag întâmplările cele mai de preț petrecute în dealul Copoului.

„Mi-e foarte drag de Iași, mi-e dor de Iași. Probabil, voi veni la Iași în august, să îmi iau copiii de la bunici. Mă întorc la Iași ori de câte ori am ocazia, cu cea mai mare bucurie, plăcere și nostalgie, pentru că este orașul sufletului meu, al copilăriei, al părinților, mei, ai tinereții mele. Eu am absolvit Liceul de Informatică «Grigore Moisil», care e sus, pe dealul Copoului, la capăt, aproape de Târgușor și, ori de câte ori ajung în Iași, trec neapărat pe la liceu, să-mi văd anii tinereții. Îmi place să cobor mai apoi prin parcul Copou, unde îmi place să văd teiul lui Eminescu și să mă bucur de exuberanța, de nostalgia și de farmecul acestui oraș, capitală a culturii românești”, povestește melancolică Mirela Vaida.

Gurile rele susțin că vedeta rupe din timpul alocat familiei pentru noile proiecte începute, însă aceasta „vinde” secretul său. „Vai’da Podcast” este filmat dimineața, când cei trei copii sunt plecați la școală sau la grădiniță. Vedeta susține că singurul ei secret este organizarea timpului. Mirela Vaida spune că acest proiect este unul drag sufletului său și că abia așteaptă să fie lansat. Cu toate acestea, are emoții în legătură cu reacția publicului.

Viitoare proiecte doar pe canalul de YouTube

Mirela Vaida a destăinuit că are și un proiect artistic, de muzică populară în principal, care este activ tot pe canalul său de pe platforma YouTube. Aceasta transmite un mesaj ieșenilor care sunt zilnic pe BZI.ro.

„Am și proiectul meu artistic, legat de muzică populară și nu numai, care se întâmplă tot  pe canalul meu de YouTube, «Mirela Vaida», tot acolo va fi postat și podcastul, cât de curând. Așadar trebuie doar să vă abonați absolut gratuit pe canalul meu de YouTube și veți fi la curent cu tot ce fac eu, personal, profesional și artistic. Vă mulțumesc tare mult pentru interes și salut toți cititorii BZI, redacție cu care, de altfel avem o colaborare foarte frumoasă, în legătură cu toate subiectele de interes public”, transmite Mirela Vaida, vedeta care se bucură de viața de familie și de un mare succes profesional și care divulgă primii invitați de la Vai’da Podcast, în exclusivitate, pentru cititorii BZI.ro.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *