Prima pagină » Cancan » Mirela Vaida, din nou în pericol. Agresoarea ei umblă liberă pe străzi și atacă alți oameni

Mirela Vaida, din nou în pericol. Agresoarea ei umblă liberă pe străzi și atacă alți oameni

13 mai 2021, 10:05,
BZI.ro, în Cancan

Mirela Vaida este din nou în pericol după ce niste imagini postate de Adriana Bahmuțeanu pe o rețea de socializare arată faptul că agresoarea prezentatoarei de la Acces Direct este din nou liberă și umblă pe străzi. Mai mult decât atât, ea a mai agresat încă o persoană pe stradă.

La sfârșitul lunii martie, Mirela Vaida a trecut prin clipe de coșmar după ce o femeie a aruncat un bolovan extrem de mare și greu spre ea chiar în momentul în care aceasta prezenta principalele subiecte ale emisiunii.

Din fericire aceasta s-a ferit din calea atacatoarei, iar colegii săi au intervenit pentru a o imobiliza pe aceasta și așa s-a putut evita o tragedie.

Mirela Vaida, din nou în pericol

Mirela Vaida a avut parte de o experiență extrem de neplăcută în urmă cu puțin timp, când a fost la un pas de a fi lovită cu un bolovan direct în cap de o femeie care a intrat în platoul Acces Direct complet goală. De atunci de la nefericitul eveniment, prezentatoarea de la Acces Direct trăiește permanent cu frica că acest incident s-ar putea repeta. În final, a avut loc o anchetă, în urma căreia s-a constatat că femeia nu este un pericol și a fost lăsată în libertate, deși are probleme psihice grave și este agresivă.

Chiar dacă s-a bucurat de zilele libere și a plecat într-o scurtă vacantă de Paște, iată că acum a primit o noua lovitură, în sensul că a aflat că agresoarea ei este din nou liberă.

Acum, femeia a fost surprinsă în centrul Capitalei de către Adriana Bahmuțeanu, care a filmat-o chiar în momentul în care mergea pe stradă alături de complicea sa, Lămâia, după care a lovit un bărbat care a trecut pe lângă ea. Bahmu a făcut publice imaginile, revoltată fiind de decizia autorităților de a o lăsa pe femeie în libertate, deși este agresivă și se ia de oameni fără niciun motiv, riscul unei tragedii fiind unul destul de mare.

„INCREDIBIL!!! Doar în România se poate întâmpla așa ceva!!! Atacatoarea Mirelei Vaida este pe stradă, în mijlocul Bucureștiului și agresează alte persoane!!! Chiar nu și-a dat nimeni seama că reprezintă un pericol public???

Doar la noi nebunii sunt lăsați în libertate!!! Priviti și vă cruciți!!!”, a fost mesajul transmis de Adriana Bahmuțeanu, alături de videoclipul în care femeia atacă un bărbat.

Aflând că femeia care a vrut să o ucidă este liberă, Mirela Vaida a devenit foarte indignată din cauza faptului că procurorii pe care i-a plătit pentru a o proteja și pentru a face dreptate nu-și fac meseria așa cum trebuie și are de gând să ia măsuri în acest sens.

„Nu am cuvinte să-mi exprim indignarea, frustrarea, teama cu care trăiesc din acel moment. Se face o lună de la atac şi acele femei poate sunt chiar libere. Dar nu am ce să cer unor femei bolnave, fără adăpost. Am ce să cer unor procurori care sunt plătiţi de noi că să ne apere, care nu ştiu să-şi facă datoria sau nu văd acest pericol iminent pe care eu îl văd. Sunt revoltată, mai ales că sunt jurist de profesie. Mă simt în pericol în acest moment şi sunt indignată”, a declarat Mirela Vaida, la Antena 3.

Mirela nu înțelege cum de o persoană care a vrut să ucidă pe altcineva nu va plăti penal, deși gesturile ei au fost unele extrem de periculoase. În plus, agresoarea are și probleme mintale grave și ar putea în orice moment să-și aleagă o altă victimă, mai ales dacă cineva o provoacă, așa cum ar fi fost în cazul Mirelei.

Agresoarea Mirelei Vaida credea că o atacă pe Simona Gherghe

Conform informațiilor oferite de către jurnalistul Sorin Ovidiu Bălan, se pare că femeia nu știa că cea din platou este Mirela Vaida. Ea ar fi venit acolo pentru Simona Gherghe, fosta prezentatoare Acces Direct. Se pare că ea ar fi fost ținta agresoarei cu probleme psihice, care ar fi fost confuză cu privire la modul în care cele două moderatoare arată.

Totuși, Sorin Ovidiu Bălan nu crede că femeia nu ar fi avut discernământ în momentul în care a intrat în platou, pentru că, totuși, a fost destul de dificil să facă asta. De altfel, este greu să intri la Acces Direct dacă nu cunoști acea ușă care niciodată nu era păzită.

Totuși, Mirela este convinsă că cineva a profitat de starea acestei femei pentru a-i face rău. Ea crede că este cineva din platou, care vrea să-i facă rău și a încercat asta prin intermediul femeii care ar fi putut deveni o criminală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *