Prima pagină » Cancan ultimă oră » Mirela Vaida, declarații surprinzătoarea despre cea de-a patra sarcină: „Eu mă consider o mamă tânără”

Mirela Vaida, declarații surprinzătoarea despre cea de-a patra sarcină: „Eu mă consider o mamă tânără”

07 iul. 2022, 19:00,
în Cancan ultimă oră

Mirela Vaida se poate numi o femeie împlinită. Vedeta are o carieră de succes, dar și o familie frumoasă și fericită. Deși are un program zilnic foarte încărcat, prezentatoarea de televiziune reușește cu brio să facă față lucrurilor.

Recent, vedeta a vorbit despre o nouă sarcină, semn că îi priește rolul de mamă, pe care s-ar încumeta, de ce nu, să-l încerce și pentru a patra oară.

Mirela Vaida și soțul ei s-ar încumeta să schimbe din nou scutece

Întrebată dacă-și mai dorește un copil, Mirela Vaida spune că nu fuge de responsabilități, ba chiar, ea și soțul ei s-ar încumeta să schimbe din nou scutece, chiar și la dublu.

Prezentatoarea este foarte deschisă când vine vorba despre o posibilă sarcină și a spus inclusiv că ar vrea gemeni. În același timp, vedeta este conștientă că dacă acest lucru nu se întâmplă în viitorul apropiat, ulterior, situația va fi mai dificilă, mai ales că diferențele de vârstă dintre copii ar fi foarte mari.

„Mă gândesc că parcă deja se face diferența prea mare între cel mai mic și următorul care ar veni, Tudor a făcut 3 ani în aprilie. Dacă nu ne-am apucat încă, mai trece un an cel puțin până îl faci, se face diferența prea mare și după aceea te obișnuiești cu ei mari și nu îți mai vine să o iei de la capăt. Dar, niciodată nu spunem niciodată. Eu mă consider o mamă tânără și m-am descurcat foarte bine cu toți trei. Pe mine nu mă sperie nici dacă vin 2, ceea ce ar fi foarte tare să vină doi o dată sau două o dată. Avem gemeni în familie, a avut bunica mea gemene, chiar dacă nu au trăit, din păcate, că așa erau vremurile, dar a născut două fetițe gemene pe cale naturală. Atunci sunt șanse”, a declarat Mirela Vaida, notează Impact.

Mirela Vaida: „Ne mutăm că nu mai avem loc”

Chiar dacă locuiește la marginea Bucureștiului într-o vilă ce se învârte după soare, dacă va mai aduce pe lume un copil sau doi, atunci, cu siguranță, casa va deveni neîncăpătoare. Iar pentru asta este musai să ia în considerare și o posibilă mutare la casă nouă. Una mai mare, în care fiecare să aibă spațiul lui.

„Chiar ne amuzăm, pentru că noi am proiectat casa pentru doi copii, deja a venit al treilea când era gata casa și, dacă mai vin încă două fete, nu știu, ne mutăm că nu mai avem loc. Dar suntem bine, ne descurcăm de minune, ne-am format deja ritmul”, a mai spus prezentatoarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024