Prima pagină » Cancan ultimă oră » Mirela Vaida a surprins nud: Fanii au rămas șocați de noul look abordat de prezentatoare

Mirela Vaida a surprins nud: Fanii au rămas șocați de noul look abordat de prezentatoare

08 feb. 2022, 15:40,
în Cancan ultimă oră

Mirela Vaida a reușit să-și surprindă fanii prin poza nud din cadă, dar și prin noul look. De curând, prezentatoarea TV  a efectuat o schimbare de imagine uimitoare. Poza postată de vedetă pe rețelele de socializare a adunat o mulțime de reacții. Internauții au rămas șocați de schimbarea pe care a făcut-o superba prezentatoare.

Cu siguranță, fiecare apariție a vedetei este o încântare pentru fanii acesteia. În cadrul emisiunii a cărei este moderatoare, Mirela arată, de fiecare dată, absolut impecabil. Atât coafurile îndrăznețe, cât și stilul vestimentar o scoate din anonimat, oferindu-i o imagine inedită. De această dată, vedeta a reuși să surprindă din nou. Vedeta a ales să surprindă cu un look absolut neașteptat. Coafată și aranjată, însă cu un aspect absolut diferit, vedeta s-a pozat pentru Instagram. Fanii nu au recunoscut-o.

selfie mirela vaida nemachiata

Prezentatoarea de la Acces Direct a postat o poză în care apărea goală, în cadă

Mirela Vaida s-a pozat cu un look inedit: Vedeta și-a schimbat culoarea părului și tunsoarea

Acum, Mirela Vaida a fost de nerecunoscut. Prezentatoarea TV și-a șocat fanii printr-o fotografie de pe rețelele de socializare în care apare cu o coafură nouă. Vedeta a decis să-și schimbe tunsoarea și culoarea părului pentru o parte a zilei. În video-ul postat, vedeta avea părul brunet și extrem de scurt. De asemenea, vedeta s-a afișat având și breton. Cu noul look a reușit să-și uimească internauții și Simona Braboveanu.

Chiar dacă Mirela are o viață extrem de discretă, noul ei look nu l-a putut ține în secret. Vedeta a urcat rapid o poză pe platforma Instagram. Acolo, frumoasa blondă a împărtășit fanilor noua ei ținută de la Teatrul Tănase.

mirela vaida cu un pahar in mana

Chiar dacă Mirela are o viață extrem de discretă, noul ei look nu l-a putut ține în secret

Pe lângă televiziunea, Mirela are o mare pasiune pentru teatru. Se pare că părul brunet și noua tunsoare cu breton era doar o perucă. Cu toate că a fost doar un personaj probat de către vedetă, fanii au menționat că peruca i se potrivește de minune.

În InstaStory-urile postate de blondină, aceasta apărea cu o nuanță accentuată de roșu pe buze și cu o pereche de ochelari de soare extrem de mari. Mirela Vaida ca de obicei a reușit să-și surprindă internauții și să facă furori pe internet. Furori pe internet a făcut și Bianca Comanici. Vedeta și-a surprins fanii prin faptul că a făcut videochat.

Mirela Vaida a făcut furori nud în cadă: Cum s-a afișat vedeta pe rețelele de socializare

Nu doar prin noul look, vedeta și-a surprins fanii. Prezentatoarea de la Acces Direct a postat o poză în care apărea goală, în cadă. Vedeta a menționat că a urcat această poză pe rețelele de socializare pentru a evidenția frumoasa relație dintre aceasta cu soacra sa. Cu siguranță, fanii au rămas extrem de uimiți de poza postată, aceasta devenind virală pe social media. Virale sunt și pozele provocatoare ale Doinei Teodoru.

selfie mirela vaida cu ochelari de soare

În cadrul emisiunii a cărei este moderatoare, Mirela arată, de fiecare dată, absolut impecabil

Internauții au apreciat-o pentru curaj și frumusețe pe celebra prezentatoare. Vedeta însă a menționat că poza a fost creată de către soacra sa.

„Soțul meu era plecat, cei mici la grădiniță, iar cel mai mic dormea. Și soacră-mea zice: Nu vrei tu mai bine să te relaxezi, să faci o baie fierbinte în cadă, cu spumă? Ea mi-a adus spuma, ea mi-a adus ce ați văzut în păhărel și ea a zis să îmi dea drumul la muzică. Și tot ea mi-a făcut și poza! Și eu normal că am pus-o pe Facebook, căci cine mai are soacră ca a mea?”, a spus Mirela Vaida.

Mirela Vaida a uimit nud și cu noul look. Vedeta este una dintre cele mai îndrăgite moderatoare de la noi. Aceasta arată absolut excepțional, având mereu apariții spectaculoase. Mamă a trei copii, Mirela reușește să se mențină într-o formă de invidiat. La fel de bine arată, chiar dacă este mamă, și Antonia. Vedeta reușind mereu să se remarce prin frumusețea și trupul de zeiță.

mirela vaida in platoul de filmare

Cu siguranță, fiecare apariție a vedetei este o încântare pentru fanii acesteia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *