Prima pagină » Cancan » Mirela Vaida a postat imagini rare cu mama ei. Cu ce se ocupă femeia care i-a dat viață prezentatoarei

Mirela Vaida a postat imagini rare cu mama ei. Cu ce se ocupă femeia care i-a dat viață prezentatoarei

11 oct. 2024, 09:39,
Redacția BZI în Cancan

Mirela Vaida a postat pe contul de socializare câteva imagini rare cu mama ei, povestind totodată și cu ce se ocupă. Prezentatoarea TV și-a uimit fanii cu felul emoționant în care a vorbit despre cea care i-a dat viață. Totodată, fanii au rămas surprinși cât de bine seamănă cele două, unii spunând că parcă ar fi surori.

Îndrăgita prezentatoare TV Mirela Vaida este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Are un succes răsunător în carieră, iar acasă are un partener de viață care o iubește nespus dar totodată este și o mamă model pentru cei trei copii pe care îi au împreună.

Mirela Vaida a postat imagini rare cu mama ei

Mirela Vaida a postat mai multe imagini rare, extrem de emoționante, cu persoana care i-a dat viață. În urmă cu ceva timp, prezentatoarea de la Acces Direct a luat la rând toate fotografiile din cutia cu amintiri și și-a uimit fanii cu poze nemaivăzute până acum cu ea și mama ei.

Chiar dacă este o persoană dedicată carierei și familiei sale, Mirela Vaida nu uită niciodată de cea care i-a dat viață. Cu toate că nu vorbește prea des despre ea, atunci când o face transmite multe emoții. Nu în ultimul rând, mama ei preferă să stea departe de luminile reflectoarelor și vrea să apară niciodată pe micile ecrane.

După cum spuneam, recent Mirela Vaida a scos „de la naftalină” fotografii vechi cu ea și mama ei. În imagini, mama sa o ținea în brațe, iar celebra prezentatoare de la Acces Direct era doar un bebeluș.

Puțini știu că mama Mirelei Vaida este cadru didactic. Prezentatoarea TV a mărturisit în puținele sale declarații despre mama ei că o apreciază extrem de tare și că îi este în continuare model.

Cu ce se ocupă mama prezentatoarei TV

Elena Boureanu, mama prezentatoarei „Acces Direct” de la Antena 1 este cadru didactic la o școală din Iași. Când vedeta a mai postat imagini împreună cu mama ei, fanii le-au transmis că seamănă ca două picături de apă.

„Sunt mândră de mama mea! Mereu un bun român și un păstrător de tradiții pentru toate generațiile de elevi care i-au trecut prin mână”, spunea acum ceva timp Mirela Vaida despre mama ei.

Mama Mirelei Vaida este învățătoare la o școală generală din Iași, situată în cartierul Tătărași! Aceasta predă de peste 40 de ani elevilor și urmează să iasă la pensie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`