Prima pagină » Cancan » Mirela Vaida a mers de urgență la spital cu fiica ei. „Ce e mai dureros pentru un parinte”

Mirela Vaida a mers de urgență la spital cu fiica ei. „Ce e mai dureros pentru un parinte”

07 iun. 2024, 14:35,
BZI.ro, în Cancan

Mirela Vaida a avut parte de clipe dificile, după ce a ajuns de urgență la spital împreună cu fiica sa. Vedeta se bucură de o carieră de succes, fiind una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV. De asemenea, pe plan personal, vedeta este la fel de împlinită, având un mariaj fericit și trei copii de care este foarte mândră. Cu toate acestea, recent, bucuria ei s-a transformat în panică și îngrijorare când fiica sa, Carla, a început să se simtă rău.

Mirela Vaida a mers de urgență la spital cu fiica ei

Pe rețelele de socializare, unde comunică cu admiratorii săi, Mirela Vaida a împărtășit vestea tristă despre fiica ei, în vârstă de 9 ani. Moderatoarea a dezvăluit că, acum o săptămână, a dus-o de urgență pe Carla la spital, după ce aceasta a acuzat dureri de cap și amețeli.

Au urmat numeroase investigații medicale și mai multe zile de spitalizare. Mirela Vaida a povestit că a trecut prin momente extrem de dificile, temându-se constant pentru sănătatea fiicei sale. Totuși, vedeta a mărturisit că a fost impresionată de condițiile din spital și de tratamentul pe care l-a primit Carla.

„Mă aflu de o săptămână internată cu fetița mea, Carla, la Spitalul de Copii „Victor Gomoiu” din București! Carla acuză dureri de cap și amețeli, așa că i-am făcut investigații complete la Neurologie, CT, ORL, Audiologie, Gastroenterologie, etc! Numai ideea de a sta internată într-un spital de copii mă înfricoșa!

Căci, ce e mai dureros pentru un părinte decât să vadă copii bolnavi în jurul lui? Vreau să vă spun că, de când am intrat în acest spital, am simțit o energie bună! Așa ar trebui să arate toate spitalele de stat din România: curate, vesele, cu medici și asistenți buni, calzi, empatici, răbdători și profesioniști! Ești pe jumătate vindecat când intri într-un spital civilizat!

Te îmbolnăvești de două ori mai tare când pășești într-un spital în condiții mizere! Vreau să mulțumesc și să felicit întreaga echipă medicală pentru felul în care își tratează pacienții! Câtă forță trebuie să aibă să gestioneze emoțiile și fricile atâtor copii și părinți! Și să încerce, să reușească să îi și trateze!”, a scris Mirela Vaida, pe rețelele de socializare.

Cum se simte acum fiica Mirelei Vaida

După toate încercările prin care ea și Carla au trecut, Mirela Vaida a primit o veste bună de la medici. Aceștia i-au informat pe prezentatoarea TV că fiica ei nu suferă de nicio problemă de sănătate și că stările de rău pe care le-a avut ar fi fost cauzate de alergii alimentare și oboseală.

După o săptămână întreagă petrecută în spital, Mirela Vaida a declarat că acum pleacă acasă cu o stare de liniște, având încredere că fiica ei se simte mult mai bine.

„Carla este bine, nu are probleme de niciun tip! E posibil să fie de la alergiile alimentare și de la oboseala cronica de sfârșit de an școlar! Plecăm mai liniștiți acasă după ce am aflat asta! Asta îmi doresc pentru toți părinții internați cu copiii lor aici! Aici, unde se leagă prietenii, unde copiii petrec timp jucandu-se, răzând, luând masa împreună, unde totul pare „o joacă”!”, a mai mărturisit prezentatoarea TV.

Mirela Vaida a mers de urgență la spital cu fiica ei, iar acum, din fericire, micuța se simte mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *