Prima pagină » Cancan ultimă oră » Mirela Vaida a avut parte de o zi cu totul specială! Prezentatoarea TV i-a însoțit la școală pe cei trei copiii

Mirela Vaida a avut parte de o zi cu totul specială! Prezentatoarea TV i-a însoțit la școală pe cei trei copiii

09 sept. 2024, 23:42,
în Cancan ultimă oră

Mirela Vaida a avut parte de o zi cu totul specială! Prezentatoarea TV i-a însoțit la școală pe cei trei copiii, la deschiderea noului an școlar. Mirela Vaida a scris un mesaj deosebit pentru cei mici, prin care a exprimat emoțiile pe care le trăiește!

Prezentatoarea TV și-a pregătit copiii de școală și astăzi au pornit împreună la deschierea noului an! Mirela Vaida are trei copii minunați și este emoționată când se gândește la trecerea timpului și la cât de repede cresc micuții ei.

Mirela Vaida și-a însoțit copiii în prima zi de școală

Mirela Vaida este o mamă dedicată și le este alături copiilor ei în toate momentele importante. Astăzi cei trei au început școala, iar prezentatoarea TV și soțul ei au fost nelipsiți. S-au fotografiat alături de copiii lor în cea mai importantă zi din an pentru ei.

Prezentatoarea TV are trei copii, și anume o fetiță pe nume Carla, care a trecut clasa a III-a și doi băieței, Vladimir, care a trecut clasa a II-a și Tudor, în grupa marela grădiniță. Mirela Vaida a transmis un mesaj emoționant cu această ocazie și a postat câteva imagini realizate în această zi specială.

„Gata! A început școala! Nu știu cum au zburat cele 3 luni de vacanță mare! Parcă au fost 3 săptămâni! Nu știu cum zboară timpul, și cum, de la an la an, copiii se înalță din ce in ce mai mult, parcă nu mai sunt copii, parcă se maturizează prea repede, parcă vremea asta trece cu așa o viteză, că mi-e teamă să și clipesc, ca să nu pierd ani din copilăria lor! Am băiețel de grupa mare ( Tudor), băiat de clasa a II-a ( Vladimir), fetiță de clasa a III-a ( Carla). Am emoții la fiecare început de an școlar! Pentru ei, cu copilăria lor fără griji, pentru noi, părinții, cu temerile, responsabilitățile, grijile și speranța că vor avea un destin frumos! Mult succes tuturor copiilor în noul an școlar!  Să ne bucurăm că îi avem”, a scris pe Mirela Vaida, pe Instagram.

Mirela Vaida, declarații emoționante despre căsătorie

Mirela Vaida a vorbit despre copilăria de care a avut parte și ce sfaturi are acum pentru cei mici. Prezentatoarea TV are o familie superbă, iar cei trei copii pe care îi are sunt cea mai mare împlinire a ei. Mirela Vaida se bucură din plin de copiii ei și de rolul de mamă.

„Copilăria mea… copilăria mea a fost acum niște zeci de ani, dar copilăria mea pe 1 iunie însemna aceeași sărbătoare de 1 iunie. Cred că bucuria noastră era că de 1 iunie nu era liber de la școală și ne puteam întâlni cu toată gașca, cu toți prietenii din clasă și știu că erau celebrele desene pe asfalt. Pe 1 iunie toată lumea, toți elevii ieșeau în curtea școlii și desenau pe asfalt, iar învățătoarea sau profesorul, diriga ne aducea bomboane și ne lăsa mai liberi, nu făceam ore”, a spus vedeta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *