Prima pagină » Sport » Mirel Rădoi i-a cucerit pe jucătorii de la naționala de fotbal a României! „Ne-a ajutat foarte mult”
Mirel Rădoi i-a cucerit pe jucătorii de la naționala de fotbal a României!

Mirel Rădoi i-a cucerit pe jucătorii de la naționala de fotbal a României! „Ne-a ajutat foarte mult”

05 iun. 2020, 04:00,
în Sport

Mirel Rădoi, antrenorul de la naționala de fotbal a României, este foarte apreciat de jucătorii tricolori. George Pușcaș a dezvăluit faptul că actualul selecționer, Mirel Rădoi, i-a cucerit pe el și colegii săi de la tineret prin felul său de a fi

George Pușcaș a dezvăluit faptul că actualul selecționer de la naționala de fotbal a României, Mirel Rădoi, i-a cucerit pe el și colegii săi de la tineret prin felul său de a fi. Atacantul naționalei este convins că Mirel Rădoi va reuși să formeze un grup unit, care să aducă rezultate pentru România, și la echipa mare.

Mirel Rădoi știe să unească în jurul lui fotbaliștii de la naționala de fotbal a României

„Noi l-am simțit foarte bine pe Mister. S-a văzut prin rezultatele pe care le-am avut, prin relațiile de joc. Ne-a ajutat foarte mult, pe fiecare dintre noi. Am luat tot ce am putut pentru pașii noștrii în carieră. Eu cred că poată să facă la fel și la echipa națională. Fiecare vrea rezultate. Jucăm pentru națională, cu toții vrem să reprezentăm cu mândrie țara. Mister știe să ne unească și cred că va reuși să facă asta și la echipa mare. Cu siguranță vom avea rezultate dacă munca depusă și relațiile se vor lega cum a fost la noi”, a declarat George Pușcaș.

Mirel Rădoi este un selecționer foarte apropiat de jucători, iar Pușcaș susține că acesta ține mereu legătura cu ei.

„Cu Mirel vorbim periodic, ne întreabă cum suntem, ce facem la antrenamente. Ținem legătura permanent. Ne dă încredere faptul că antrenorul se interesează de noi”, a mai spus Pușcaș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *