Prima pagină » Cancan ultimă oră » Mirel Rădoi are un adevărat parc auto. Ce mașini de lux conduce

Mirel Rădoi are un adevărat parc auto. Ce mașini de lux conduce

25 iul. 2021, 20:20,
în Cancan ultimă oră

Mirel Rădoi, antrenorul echipei naționale de fotbal a Româniai, are o pasiune: maşinile de lux. Acesta nu se sfieşte să cheletuie sume colosale pe maşini foarte frumoase, dar extrem de scumpe.

Dacă anul trecut, Rădoi se mândrea cu un Rolls-Royce Cullinan, SUV plasat în clasa Lux, în vara aceasta, selecţionerul a fost văzut conducând un  Lamborghini Urus. Modelul deținut de Mirel Rădoi are un motor twin-turbo V8, de 4 litri. Bolidul poate atinge 100 km/h în 3,6 secunde, datorită celor 641 CP. Viteza maximă pe care o poate atinge acest model Lamborghini Urus este 305 km/h.

Mirel Rădoi, parc auto de lux

Mirel Rădoi a reușit să strângă o sumă frumușică în timpul carierei sale de fotbalist. Bărbatul a strâns nu mai puțin de 15 milioane de euro. În plus, s-a vehiculat în presa sportivă că el ar fi câștigat pe lună, ca antrenor, în jur de 250.000 de euro.

Rădoi a mai fost pozat la volanul unui Bentley Bentayga First Edition. La momentul lansării, o asemenea mașină costa 250.000 de euro. First Edition este identică cu modelul standard, având un motor W12 de șase litri, cu două turbocompresoare, ce produce 600 de cai putere. Bolidul lui Radoi atinge suta de kilometri în doar patru secunde, iar acul vitezometrului ajunge până la 300 de kilometri pe oră.

Modelul Cullinan, de la Rolls-Royce, este primul model de SUV lansat de marcă și, de asemenea, prima mașină a brandului care are tracțiune 4×4. Mașina poartă numele de Cullinan Diamond, fiind cel mai mare diamant de calitate brută descoperit vreodată.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *