Prima pagină » Sport » Mircea Rednic se teme pentru sănătatea sa, după ce auzit de focarul de COVID-19 de la Dinamo: „Am vorbit cu Grigore”
Mircea Rednic se teme pentru sănătatea sa, după ce auzit de focarul de COVID-19 de la Dinamo:

Mircea Rednic se teme pentru sănătatea sa, după ce auzit de focarul de COVID-19 de la Dinamo: „Am vorbit cu Grigore”

18 iul. 2020, 04:00,
în Sport

Pentru că a interacționat cu jucătorul Ricardo Grigore, Mircea Rednic, antrenorul celor de la Poli Iași, se teme pentru sănătatea sa, după ce a auzit că la Dinamo șase jucători au fost depistați pozitiv cu coronavirus.

Mircea Rednic, antrenorul celor de la Poli Iași, se teme pentru sănătatea sa, după ce a auzit că la Dinamo șase jucători au fost depistați pozitiv cu coronavirus. Unul dintre ei, Ricardo Grigore, a interacționat cu antrenorul lui Poli Iași la finalul partidei cu Dinamo, încheiată la egalitate, 1-1, lucru care îl pune pe gânduri pe Rednic, care pregătește meciul cu Viitorul.

Mircea Rednic: „Ricardo Grigore a venit la mine, m-a salutat”

„Sunt îngrijorat pentru că am vorbit cu jucătorii de la Dinamo, am luat contact. Am discutat cu ei și după meci. Ricardo Grigore a venit la mine, m-a salutat, am stat de vorbă, nu foarte mult, dar am discutat după meci. Sunt sigur că și jucătorii înainte de meci și în timpul meciului au avut contact. Suntem îngrijorați, e o situație delicată, chiar nu știu cum să o iau. Normal că și noi trebuie să ne testăm ca să vedem care e situația noastră. Eu practic am propus să refacem testul, cu toate că l-am facut cu nici măcar o săptămână în urmă”, a spus Mircea Rednic, într-o conferință de presă.

Bogdan Bălănescu, director la Dinamo: „Nu-mi imaginez cum s-a ajuns aici!”

Directorul general al „câinilor”, Bogdan Bălănescu, a încercat să găsească motivele pentru care s-a ajuns în această situație.

„Jucătorii care au fost depistați pozitiv nu au participat la petreceri sau la restaurante. Răuță e familist, are copil mic. Mrzljak, la fel. Mihai Popescu a avut o singură ieșire săptămâna trecută, la un cabinet stomatologic. Lazăr s-a întâlnit cu Bărboianu, dar asta s-a întâmplat acum o lună și săptămână. Fara stă în cămin la liceul «Mircea Eliade», e singur, că școlile sunt închise. Vine la antrenamente cu mașina, cu un coleg. Din spusele lor și înclin să cred că au dreptate. Noi i-am avertizat să respecte regulile și protocolul medical.

Nu vine nimeni cu mijloacele de transport în comun dintre jucători. Da, magazionerul venea cu aceste mijloace, dar el n-a intrat în contact cu echipa. El doar lăsa echipamentul. El a stat două săptămâni într-o rezervă cu un bolnav de COVID-19, nu a urmat un tratament, dar după două săptămâni i-a trecut. DSP-ul a venit, a anchetat tot, dar nu a găsit nimic în neregulă la club. Nimeni din afară nu a intrat în contact cu echipa”, a spus Bălănescu.

După meciul direct Mircea Rednic a lovit cu sete în tot ce se întâmplă la Dinamo

Mircea Rednic (58 de ani) a lovit cu sete în tot ce se întâmplă la Dinamo, la finalul jocului dintre „câini” și Poli Iași, scor 1-1.
„Puriul” a criticat politica de transferuri din Ștefan cel Mare, lansând o „săgeată” otrăvită spre Diego Fabbrini, fotbalist plătit cu circa 12.000 de euro pe lună.

„Păi Fabbrini, în comparație cu Reda (n.r. – Reda Jaadi), care e acum la naționala Marocului… El avea salariu de 4.000 și ar fi avut 5.000 în al doilea an. Dinamo trebuie să scape de cei de la birouri, care erau nemulțumiți de jucătorii pe care i-am adus eu. Îi deranjam. Acum fac ei transferuri și vedeți ce situație este”, a declarat Rednic.

Cifrele lui Jaadi la Dinamo

Reda Jaadi a fost adus de Mircea Rednic la Dinamo la începutul lui 2019. Belgianul de origine marocană nu a rupt gura târgului în Liga 1.
În total, Jaadi a jucat de 14 ori pentru Dinamo. A reușit un singur gol, părăsind echipa în vara trecută.
Acum joacă la FUS Rabat, în Maroc, fiind cotat la 375.000 de euro, potrivit transfermarkt. Deși Rednic susține că Jaadi evoluează pentru naționala nord-africană, fotbalistul nu are nicio selecție pentru „Leii din Atlas”.

Cifrele lui Fabbrini la Dinamo

Diego Fabbrini a semnat cu Dinamo în vara anului 2019, când a venit liber de contract de la CSKA Sofia.
A fost accidentat o perioadă, adunând 18 apariții pentru „câini”. A reușit să marcheze un gol, oferind și două assist-uri.
Italianul, care are o selecție pentru naționala țării sale, e cotat la 650.000 de euro.
Fabbrini a jucat pentru Italia în august 2012, bifând 6 minute în amicalul cu Anglia (1-2), sub comanda lui Cesare Prandelli.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *