Prima pagină » Sport » Mircea Rednic a fost testat pozitiv cu noul coronavirus
Mircea Rednic a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Mircea Rednic a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

03 feb. 2021, 18:35,
Antonia Ceausu în Sport

Vești rele pentru echipa FC Viitorul. Antrenorul formației, Mircea Rednic, în vârstă de 58 de ani, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Anunțul a fost făcut chiar de oficialii clubului. De asemenea, alături de Mircea Rednic au mai fost depistați cu SARS-CoV-2 și alți doi membri din staff-ul tehnic al dobrogenilor, „secundul” Sorin Rădoi și antrenorul cu portarii Ștefan Preda.

Conform informațiilor Mircea Rednic va conduce ședințele de pregătire din următoarele 14 zile on-line. Pe banca tehnică, în această perioadă vor sta Cătălin Anghel și Cristian Sava.

„În urma unei noi testări Covid-19, efectuată marți de echipa noastră, rezultatele pentru antrenorul principal Mircea Rednic, antrenorul secund Sorin Rădoi și antrenorul cu portarii Ștefan Preda sunt, din păcate, pozitive !

Din această cauză, de comun acord cu antrenorul Mircea Rednic, care va conduce online ședințele de pregătire în următoarele două săptămâni, pe banca tehnică a echipei noastre vor sta, în această perioadă, alți doi antrenori din cadrul clubului nostru, Cătălin Anghel și Cristian Sava.

Precizăm, de asemenea, că toate celelalte teste efectuate marți, 02.02.2021, pentru jucători, staff-ul tehnic și administrativ sunt negative!”, se arată în comunicatul oficial transmis de Viitorul.

De la ce meciuri va lipsi Mircea Rednic

Din cauza infecției cu noul coronavirus, Mircea Rednic nu va putea fi alături de echipa pe care o antrenează la trei meciuri. Iată care sunt meciurile de la care antrenorul va fi absent:

  • Pe 4 februarie 2021 – CFR Cluj – Viitorul
  • Pe 8 februarie 2021 – FC Viitorul – FC Voluntari
  • Pe 12 februarie 2021 – FC Argeș – FC Viitorul

Mircea Rednic a avut un început modest la Viitorul

Echipa FC Viitorul a avut o evoluție catastrofală în meciul cu Astra care s-a încheiat cu egalitate (1-1). Cifrele au fost chiar și sub cele din partidele cu FCSB și Dinamo. Vă reamintim că acestea au fost invocate de Hagi atunci când Ruben a fost demis de la Barrera. Totuși, spaniolul l-ar bate la mai toate capitolele pe actualul tehnician de la Ovidiu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *