Prima pagină » Cultural » Mircea Radu revine în televiziune. Va fi vedeta postului

Mircea Radu revine în televiziune. Va fi vedeta postului

29 aug. 2023, 13:01,
BZI.ro, în Cultural

Este știrea momentului din mass-media. Mircea Radu revine în televiziune și va fi vedeta postului. A debutat în televiziune prezentând diverse emisiuni, inclusiv cea mai populară printre telespectatori, “Din Dragoste”, difuzată de Antena 1. A fost gazda mai multor jurnale de știri, după care a ales să se retragă pentru moment din lumina reflectoarelor.

După o absență de mulți ani de pe micile ecrane, moderatorul revine acum cu noutăți.

Mircea Radu revine în televiziune

Mircea Radu s-a întors în România, unde a primit mai multe oferte în domeniul televiziunii. Printre emisiunile celebre pe care le-a prezentat se numără „Din Dragoste”, difuzată la Antena 1. Ulterior, a fost gazdă mai multor jurnale de știri, a avut un rol într-un film în anul 2004 și a devenit membru al echipei unei reviste de satiră.

Se poate observa că multe lucruri s-au schimbat, iar jurnalistul se întoarce la prima sa pasiune: televiziunea. El este pregătit și revine cu energie nouă pe micile ecrane, după ce a încheiat un acord cu conducerea postului Metropola TV. Din Paris, el a transmis un mesaj prin care a anunțat revenirea la televiziune.

„Salutare, prieteni! O vreme foarte bună pentru filmare, aici, în Paris. Am ales o terasă mai retrasă pentru că am de făcut un anunț important. M-am întors în televiziune, am semnat cu Metropola TV. Emisiunea pe care o prezint se numește „Noi, românii” și deja am filmat câteva episoade în Germania, Olanda, Belgia, Franța. Premiera emisiunii va avea loc la mijlocul luni septembrie. Ce a fost mult a trecut, mai este foarte puțin. De mâine, pe canalele mele de social media, dar și pe canalele de social media ale televiziunii Metropola TV am să vă dau amănunte despre această emisiune.”, a spus Mircea Radu.

Jurnalistul va avea o nouă emisiune numită „Noi, românii”, filmată peste hotare. Producția va avea premiera în această toamnă, iar fanii moderatorului abia așteaptă să-l revadă pe sticlă.

Mircea Radu, vacanță în Grecia cu soția

În anul 2013, Mircea Radu s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Raluca. Povestea lor de dragoste este una discretă, iar soția fostului prezentator de la TVR preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. Chiar dacă a renunțat la televiziune, Mircea Radu este foarte activ pe rețelele de socializare, acolo unde obișnuiește să posteze destul de des și să își țină fanii la curent cu ceea ce face. Recent, vedeta a postat o fotografie cu soția sa, Raluca, iar fanii s-au bucurat enorm să o vadă pe femeia cu care acesta are doi copii. „Doamna și Vagabondul”, a scris Mircea la descrierea pozei.

„Mă bucur că o cunoaștem și pe frumoasa ta doamnă, că pe vagabond îl cunoaștem de mult. Seara frumoasă vă doresc și mai scoate-o și pe doamna ta în lume, Mircea dragă / Sunteți absolut adorabili! Vacanță faină! Îmi amintesc cu mare drag filmul de desene animate Doamna și vagabondul. A fost o încântare, așa cum sunteți și voi.

După o pauză considerabilă Mircea Radu revine în televiziune, la Metropola Tv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *