Prima pagină » Cultural » Mircea Radu, dezvăluiri neașteptate despre soție și problemele din mariaj. ,,Eram un bărbat experimentat…”

Mircea Radu, dezvăluiri neașteptate despre soție și problemele din mariaj. ,,Eram un bărbat experimentat…”

27 oct. 2022, 10:36,
BZI.ro, în Cultural

Celebru prezentator tv Mircea Radu a făcut recent dezvăluiri neașteptate despre soție și problemele din mariaj. Acesta s-a căsătorit în anul 2013 cu Raluca, de profesie medic, iar de atunci sunt de nedespărțit. Deși au avut parte de multe încercări în viața de cuplu, cei doi au reușit să treacă peste momntele tensionate și nu s-au gândit niciodată la divorț. Puțini sunt cei care știu cum este Mircea Radu în ipostaza de soț și tată.

Mircea Radu, dezvăluiri neașteptate despre soție și problemele din mariaj

Mircea Radu este unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți oameni de televiziune din România. Fostul prezentator are o carieră de succes și se bucură din plin de celebritate. De câțiva ani, Mircea Radu a renunțat să mai apară la tv, dorind să se dedice familiei sale. Dincolo de lumina reflectoarelor, acesta este extrem de discret când vine vorba de viața privată.

Puțini sunt cei care știu cum a cunoscut-o pe soția sa, Raluca, și cum a început povestea lor de dragoste.

„Nu a fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut întâmplător. Primul impact au fost ochii ei. Are cei mai închişi ochi pe care i-am văzut. Are ochii aproape negri. Mi-au plăcut ochii ei, are un zâmbet frumos, mi-au plăcut dinţii ei şi nu în ultimul rând mi-a plăcut că este doctor. Mi-a plăcut şi că are simţul umorului… Eram un bărbat experimentat şi mi-am dat seama ce merge şi ce nu.”, a mărturisit acesta.

Mircea Radu are doar cuvinte de laudă pentru soția sa și se bucură din plin de rolul de tătic. Fostul prezentator tv apare tot mai rar în spațiul public, dar își surprinde fanii cu proiectele sale din mediul online. Și celebrul prezentator Andi Moisescu se mândrește cu soția lui. Acesta are o căsnicie frumoasă și se declară un bărbat împlinit alături de Olivia Steer.

Cum este fostul prezentator în ipostaza de tată

Mircea Radu a renunțat de ceva vreme la viața publică și nu regretă că s-a retras din televiziune. Acesta dedică mult timp familiei sale frumoase de care este tare mândru. Fostul prezentator are doi copii superbi și se bucură din plin de rolul de tată.

„Eu sunt cel mai puțin permisiv, dar am o relație bună cu cei doi copii ai mei, nu sunt nici zbir, dar nici nu mi se urcă-n cap. E o relație bazată pe multă dragoste – copiii sunt singurii care nu înșală la capitolul ăsta, ce le dai asta primești. Clara are gropiță și ochi verzi, ca mine, iar Tudor e șaten cu ochi negri, dar are ce se cheamă „aerul meu. Adică temperamentul, mișcările, mersul meu.”, a declarat acesta.

Fostul prezentator s-a mutat din Capitală, iar în prezent locuiește cu familia în Piatra Neamț. Acesta s-a reinventat pe plna profesional, ocupându-se de grădinărit și gătit. Acesta este extrem de activ pe rețelele de socializare unde împărtășește cu fanii experiențe din viața de familie.

Mircea Radu are doar cuvinte de laudă pentru frumoasa lui soție și se declară un bărbat împlinit. Acesta are o carieră de succes și este extrem de apreciat de publicul autohton.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *