Prima pagină » Actualitate » Mircea Miclea îl distruge pe Klaus Iohannis: „E un tâmpit! E un dobitoc!“
Mircea Miclea îl distruge pe Klaus Iohannis: „E un tâmpit! E un dobitoc!“

Mircea Miclea îl distruge pe Klaus Iohannis: „E un tâmpit! E un dobitoc!“

21 aug. 2020, 15:16, 1 ,
Cristian ZAVASTIN în Actualitate

Fostul minsitru al Educației Mircea Miclea îl distruge pe președintele Klaus Iohannis. Profesorul universitar la Facultatea de Psiholgie și Științe ale Educației „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca a declarat că șeful statului „e un tâmpit”, comentând o declarație a șefului statului despre „generaţia pandemiei“.

„E un tâmpit. E un dobitoc! Vai de viaţa lui! Nu e nicio generaţie pierdută. E de defetism de doi bani. O modalitate prin care te deresponsabilizezi şi spui că gata, e pierdută. Nu mai are rost să faci nimic? Cum adică? Nu poţi recupera câteva luni? E aberant! Nu există nicio generaţie pierdută! Totul se poate remedia pentru că e vorba de câteva luni”, a afirmat Mircea Miclea.

Mircea Miclea îl distruge pe Klaus Iohannis: „Sper că Dumnezeu le va da minte!“

Mircea Miclea a vorbit despre regulile de distanţare la începerea anului școlar și dacă acestea vor putea fi aplicate sau nu. Acesta a aprecizat că, în calitate de psiholog, le-ar putea fi indusă o „anxietate majoră” elevilor.

„Sper că Dumnezeu le va da minte şi nu vor veni cu o asemenea măsură formulată. Dacă se va aplica aşa ceva, atunci în faţa unui copil în formare problematizezi interacţiunile absolut fireşti, adică îi induci o anxietate majoră pentru lucruri minore care în sine nu prezintă pericol”, a precizat fostul minsitru al Educației Mircea Miclea.

Carmen Iohannis, umilită de elevi

Altfel, Carmen Iohannis a trecut printr-un adevărat calvar, după ce a fost umilita de unii elevi. Nici într-o meserie nu toate lucrurile sunt excelente. Soţia preşedintelui a aflat asta chiar pe pielea ei. Unii elevi spuneau despre Prima Doamnă a României că nu este chiar o profesoară excelentă.

Deşi Klaus Iohannis a obţinut în anul 2014 titlul de preşedinte al României, soţia sa, Carmen Iohannis nu a renunţat la slujba de profesoară. Prima Doamnă a continuat să profeseze cu plăcere meseria de care este extrem de mândră.

Carmen Iohannis s-a lovit de numeroase obstacole și de momente mai puțin plăcute. Potrivit site-ului calificative.ro, acolo unde elevii acordă calificative profesorilor, Carmen Iohannis a mai primit și note mici, dar și unele critici.

Un fost elev i-a oferit calificativul 3 din 5 lui Carmen Iohannis, motivând că „aceea este părerea lui”, în timp ce un alt elev a mărturisit că Prima Doamnă a României „nu are pedagogie”. Cu toate acestea, Carmen Iohannis nu se poate plânge de prea multe păreri de acest gen, căci majoritatea elevilor i-au acordat calificative excelente și au avut numai cuvinte de laudă la adresa ei.

Carmen Iohannis, umilită de elevi- Nu a părăsit meseria de profesor

Chiar dacă salariul lui Iohannis este unul impresionant, cu ajutorul căruia atât el cât şi soţia acestuia ar putea trăi liniştiţi, Carmen Iohannis nu a renunţat la job-ul de care este îndrăgostită. Nici faptul ca a fost umilita de unii elevi nu a demoralizat-o pe Prima Doamna. Soţia preşedintelui este mult prea ataşată de meseria de profesor, iar faptul că este plătită cu doar 2.800 de lei nu a făcut-o să renunţe până acum.

„În timpul facultăţii am cunoscut-o şi pe soţia mea, Carmen, dar în vechiul cerc de prieteni. Ne-am plăcut, pur şi simplu, iar chimia dintre noi depăşeşte orice descriere. (…) A durat mult până ne-am căsătorit. Ne-am cunoscut la 22 de ani şi ne-am căsătorit pe la 29 de ani“, a povestit șeful statului.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`