Prima pagină » Local » Mircea Manolache, consilier județean PSD Iași, blochează orașul cu un protest masiv în fața Prefecturii. Sute de taximetriști au ieșit în stradă la comanda afaceristului

Mircea Manolache, consilier județean PSD Iași, blochează orașul cu un protest masiv în fața Prefecturii. Sute de taximetriști au ieșit în stradă la comanda afaceristului

11 sept. 2024, 11:27, 24 ,
în Local

Miercuri, 11 septembrie 2024, Mircea Manolache, consilier județean PSD Iași a ordonat sutelor de taximetriști să se adune în fața prefecturii din Iași pentru a protesta împotriva firmelor de ridesharing.

Controversatul politician a blocat întregul oraș pentru a șantaja Partidul Social Democrat să-l pună șef la organizația municipală PSD.

Mircea Manolache șantajează cu acest protest, care blochează centrul orașului Iași, pentru că Bogdan Cojocaru nu vrea să-l pună președinte la organizația municipală PSD Iași, iar prin acest protest Manolache îi demonstrează ca îl poate santaja și pe Marcel Ciolacu, președintele PSD.

Fiind în Camera Naţională a Taximetriştilor, Filiala Iaşi, Manolache, consilier județean PSD Iași, acaparează circulația din fața Palatului Culturii.

Întreg traficul rutier a fost restricționat, mai multe benzi de circulație fiind ocupate pe strada Palat.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de jandarmi pentru a preveni vreun potențial scandal, exact cum ne-a obișnuit consilierul județean PSD în toate ședințele de la CJ Iași.

Mircea Manolache, consilier județean PSD Iași, alături de familia sa au indus teroare în tot orașul Iași

Vă aducem aminte că Mircea Manolache, consilier județean PSD Iași, Doina Manolache, soția acestuia, și cei doi fii ai lor, avocatul Eduard Manolache și Ștefan Manolache, au ajuns stăpânii orașului Iași. Acești indivizi amenință cu moartea orice persoană care li se împotrivește, protejați fiind de toate instituțiile din Iași. Dovada stă în faptul că, deși au fost depuse zeci de plângeri împotriva acestei familii, nimeni nu face absolut nimic.

Mircea Manolache, consilierul județean PSD Iași, patronul de la Parma Taxi și Delcar Service SRL, a reușit să inducă teroare în tot orașul. Din cauza acestei familii, niciun om nu mai este în siguranță pe stradă. Mircea Manolache, consilier județean PSD, a luat la rând casele patronilor care dețin publicații de presă și ale jurnaliștilor unde s-au publicat articole despre membri ai familiei, dar și despre dosarele din instanță, în care sunt implicați. Acesta a început să le filmeze locuințele și să îi amenințe că îi omoară atât pe ei, cât și pe copiii acestora, că le dă foc imobilelor cu ei în interior.

„Pentru el este foarte simplu, se internează la «Socola» și spune că este nebun și va veni, îi va omorî și aranja pe toți pentru că pușcărie nu face, dacă este nebun”.

Toate detaliile pot fi consultate AICI: Amenințări, intimidări și șantaje! Așa spune familia Manolache că a acaparat orașul și instituțiile statului. „Băiete, tu mă auzi, că eu te omor? Eu controlez tot Iașul” 

Comentarii
  • Vuie manolache

    Sa ti luam neamu n maciuca

  • Coriolan Brediceanu

    Ce sa mai, omul e șmecher, daca chiar așa o fi și nu poate să i facă nimeni nimic poate ii are pe mulți la mana sau știe foarte bine legea și se oprește strict acolo unde este pragul de penal. Altfel spus, câinii latră, caravana trece.

  • Eu sunt la protest. Nu îl cunosc pe acest domn. Nu duceți lumea în eroare. Taximetriștii își cer drepturile nu fac jocul nimanui

  • Ce să le faci, au cotizat campania, asta e.

    Așa se întâmplă când locurile de consilieri PSD se cumpără de către retardați combinatori gen Manolache, după ce-și văd sacii în căruță se revoltă împotriva propriului partid, nu le mai ajung funcțiile.

    • Ieri s-au finalizat listele PSD pentru Parlament și omul e pe-afară, s-a supărat și a chemat taximetriștii în stradă.

  • o mare galbena trista plina de tristi

  • Vand seminte la pret redus, pentru protest.

  • Un mare gunoi …..poate il calca vre-o masina …..
    Doamne ajuta …

  • Si-a scos oile in strada? Multe oi pun botu vad.

  • moarte taximetristilor

  • am spus ca nu mai postez in fituica asta de cacat! dar mi se intoarce cand vad tiganeala de fituica imputita…mie greata de titlurile voastre de rahat si de postarile unor imfami si tradatori de neam! ca in bancul cu bula ne suim unii pe altii sa traim ! lasati oamenii sa-si strige oful si nu mai fiti calare pe ei sub pretextul unor rafueli personale. alternativ?? uitativa si voi cat de sclavi sunteti in propia voastra tara.

  • Bolt, Uber, oferă servicii de calitate superioara la preturi accesibile. Șoferii sunt mai educați, mașinile sunt mai bune. In loc cei de la taxi să investească în calitatea serviciilor, protestează.

    • Lasă ,civilizațiile că în 2 3 ani ajung că taxiurile…..mocangiule…nu asta e ideea … Reglementarea Uber și Bolt mai lache flausat

  • Kamala Harris, The President of USA

    UBER, Bolt. masini faine, curate, soferi mai temperati, nu vorbesc toata cursa, raspund doar daca ii intrebi ceva, nu injura porcos pe ceilalti participanti la trafic.

    deci in CONCLUZIE prefer CIVILIZATIE UBER si BOLT decat „rajahstani” cu pantaloni scurti si flegmatici. nu am mai vazut oameni care sa scuipe din minut in minut asa cum o fac taximetristii.

  • A blocat intentionat centrul , nu ca prosteaza la Prefectura. Sediul Prefecturii nu mai e aici, de ce nu s a dus prin Metalurgie pe unde s a mutat Prefectura daca avea de protestat? Vrajeli

  • Capitalismul inseamna concurenta. Protestatarii sunt ramasite comuniste care asteapta interventia statului in afacerile private. Da o m*ie nu vreti voi?

  • Lift sa vina

  • Irinel Toma.

    Bietii oameni…stau acolo in strada, in ploaie. Sa mergem sa-i ajutam cu apa si cate o punga de seminte

  • Clienți fideli de ridesharing când va sparg cardurile cu tariful dinamic sunt bune cazanele galbene.Mergeti in continuare cu alternativii in doi ani o sa dispara taximetria.Sa vedem când o să aibă monopol alternativii și nu o sa mai fie taxi ce tarife o sa aveți.Taximetrist de 25 ani,in curs de recalificare.Eu renunț.Ganditiva la ce am scris.Anul 2024 am de achitat taxe la stat 18700 lei. Logan 2021.

    • Măi anonimul, dar de ce nu spui și cum faci japca cu oamenii? Ca nu dați drumul la aparat, ii înconjurați pe oameni pana la adresa finală, prima întrebare a voastră este : unde mergem? Stați și luați oameni cu japca de pe terminal din aeroport, din gara, autogara.. De ce nu spuneți și asta taximetriști infecți ce sunteți.. Sa va aduc aminte ca la gara stați și luați 30 lei de persoană până la spitalul de oncologie la niște amărâți de oameni… De când a apărut RS vă da cu virgula ca numai puteți face chiar tot ce vreți voi și a-ți pierdut clienți..
      EiuM IXAT!

  • Publicați numai ce

  • Ai dracu comuniști, oferiti conditii si după faceti concurenta la uber si bolt. De cate ori nu a fost refuzat la un jeg de taxi cursa? Fiecare fost utilizator si actual minim de 3 ori. Faliment!

    • E nebun și nu-i face nimic dacă omoară?
      Nu cred asta, îl duce la Grajduri pe individul care bate femei.

  • Am fost, zilele trecute, la aeroport la Iasi. Bine, si acolo e o prosteala infinita, ca se mirau niste politisti de ce, cand a aterizat cursa de Heraklion, nu era niciun Taxi acolo. Pai nu era ca ati facut voi reguli tampite. Preferau sa plateasca si sa mearga pe invitati. Idiotilor, dar asta e un alt subiect. Cand comand prin UBER, sau Bolt, masinile sunt curate, au portbagajul liber pentru bagaje, pe traseu nu aud muzica pe care nu o agreez si mai important nu e la volum maxim.Soferul nu vorbeste la telefon ( de exemlpu cu un „pretenar” cum a facut el si a dres aseara ca nu s-a matolit..e.t.c.”). Am mers cu o masina de la Lux Taxi, a carui sofer conducea impecabil, dar omul era nespalat de cateva zile, cred ca transportase niste pasari,..Te doare mintea.

  • Cacanari infecti care numai Logan galben vechi borat conduce.

  • Aveau autorizatie? Din pl, jandarmeria cu armele pe ei.

  • taximetria e in moarte clinica, nu mai are sanse. viitorul e uber

  • Of of of jalnica industria asta a presei libere..amin!

  • Exisa un singur lucru care doare pentru cei ca Manolache: banutul.
    Nu mai mergeti cu taxiurile, oricum e mai mare pretul unei curse ca la Uber/Bolt, iar taxiurile vor disparea rapid.
    Pe mine, client fiind, ma intereseaza in ce conditii merg, nu patriotimul local privind taxele.
    Soferii de pe Bolt/Uber sunt si ei romani din zona, deci castiga o paine.
    Cat despre taxele platite de fimele lui Manolache, cred ca nu ajung nici pentru a plati iluminatul unui bec stradal din fata casei in care locuieste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *