Prima pagină » Sport » Mircea Lucescu, resemnat după eșecul cu Juventus! „Dinamo Kiev nu are nicio șansă în Liga Campionilor”
Mircea Lucescu, resemnat după eșecul cu Juventus!

Mircea Lucescu, resemnat după eșecul cu Juventus! „Dinamo Kiev nu are nicio șansă în Liga Campionilor”

27 oct. 2020, 02:00,
în Sport

Mircea Lucescu, antrenorul lui Dinamo Kiev, a debutat cu un eșec în grupele Ligii Campionilor, contra lui Juventus, scor 0-2, iar tehnicianul român pare resemnat în privința șanselor echipei sale. Aflat într-o grupă foarte dificilă, cu Juventus, Barcelona și Ferencvaros, „Il Luce” le-a transmis italienilor că Dinamo Kiev „nu are nicio șansă” pentru primele două poziții, astfel că bătălia ucrainenilor pare că se va da cu formația maghiară, pentru locul 3, care asigură calificarea în 16-imile Europa League.

Barcelona și Juventus ocupă primele două locuri din Liga Campionilor

După prima rundă din grupa G a Ligii Campionilor, Barcelona și Juventus ocupă primele două poziții, în urma victoriilor cu Ferencvaros (5-1), respectiv Dinamo Kiev (2-0)

„Venim după o perioadă dificilă – cinci ani fără Champions League și probleme financiare. Am construit o echipă cu jucători veniți de la grupele de juniori, ne-am calificat, dar echipa trebuie formată. Juventus a meritat victoria, au valoare și au marcat în momente cheie. Juventus și Barcelona cred că se vor califica fără probleme. Eu voi încerca să o aduc pe Dinamo Kiev la nivelul la care merită să fie.
Nu cred că vor fi surprize în grupa noastră. Juventus are o echipă excelentă, iar Barcelona e mai puternică decât noi și Ferencvaros. Catalanii sunt diferiți în meciurile din Champios League. Sigur, pandemia de coronavirus poate schimba anumite lucruri. Cu Juventus am avut suporterii alături de noi, dar în viitor nu îi vom mai avea. Să joci cu fani în tribune e total diferit, e un ritm diferit. Jucătorii au nevoie de ei, de aplauze, de atmosferă”, a declarat Mircea Lucescu, pentru Radio Rai, potrivit tuttomercatoweb.com.

Mircea Lucescu a lămurit situația lui Tudor Băluță. De ce nu îl folosește la Dinamo Kiev

Tudor Băluță (21 de ani) a fost împrumutat de Dinamo Kiev în această toamnă, de la Brighton & Hove Albion, însă mijlocașul român nu și-a făcut încă apariția în lotul vicecampioanei Ucrainei.
Mircea Lucescu, antrenorul care a insistat pentru aducerea lui Băluță, a explicat de ce nu l-a folosit până acum pe fotbalistul crescut la Academia Hagi.
În situația lui Băluță se află și brazilianul Clayton, mijlocașul de bandă transferat de Dinamo Kiev, care nu a bifat niciun minut până în prezent.

„Avem 25 de jucători de câmp, iar ei trebuie să fie pregătiți să joace oricând. Clayton a ajuns fără a juca de multă vreme și trebuie să-și recapete forma. Pot spune că se îmbunătățește cu fiecare antrenament, însă acum nu e pregătit pentru a juca. La fel se întâmplă și cu Băluță, care nu a jucat pentru clubul său. Doar s-a antrenat și are nevoie de timp pentru a se adapta”, a explicat Lucescu, după meciul câștigat ieri contra celor de la Oleksandriya, scor 1-0.

Tudor Băluță, un singur meci la prima echipă a lui Brighton

Tudor Băluță a fost vândut de FC Viitorul la Brighton în ianuarie 2019, pentru 2,9 milioane de euro, însă mijlocașul a fost lăsat încă șase luni la formația constănțeană, sub formă de împrumut.
După sosirea la Brighton, jucătorul de 21 de ani a bifat un singur meci la prima echipă, iar în iarnă a fost împrumutat în Eredivisie, la ADO Den Haag, unde a evoluat în patru partide, înainte de încheierea prematură a campionatului.
1,91 m măsoară fotbalistul născut în Craiova
7 partide a jucat Băluță în naționala României

Programul și rezultatele lui Dinamo Kiev în grupa G din Liga Campionilor:

28 octombrie, ora 19:55: Dinamo Kiev – Juventus 0-2
28 octombrie, ora 22:00: Ferencvaros – Dinamo Kiev
4 noiembrie, ora 22:00: Barcelona – Dinamo Kiev
24 noiembrie, ora 22:00: Dinamo Kiev – Barcelona
2 decembrie, ora 22:00: Juventus – Dinamo Kiev
8 decembrie, ora 22:00: Dinamo Kiev – Ferencvaros

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`