Prima pagină » Actualitate » Mircea Geoană, gafă monumentală: „Dumnezeu să-i dea sănătate Regelui Mihai”. Mihai I al României a murit pe 5 decembrie 2017, în Elveția
Mircea Geoană, gafă monumentală: „Dumnezeu să-i dea sănătate Regelui Mihai”. Mihai I al României a murit pe 5 decembrie 2017, în Elveția

Mircea Geoană, gafă monumentală: „Dumnezeu să-i dea sănătate Regelui Mihai”. Mihai I al României a murit pe 5 decembrie 2017, în Elveția

11 sept. 2024, 20:41, 1 ,
în Actualitate

Mircea Geoană, candidat independent la alegerile prezidențiale din toamna acestui an, a făcut o gafă monumentală, în direct la PRO Tv, în emisiunea Andreei Esca. Vorbind despre Regele Mihai, i-a urat acestuia ‘sănătate!’. Regele Mihai a murit pe 5 decembrie 2017, în Elveția.

„Prea suntem întunecați și supărați. Cred că putem să ne autodepășim și pun tot ce am mai bun: toată pasiunea mea, tot ce știu mai bine, ce am învățat în toți acești ani, și la NATO și înainte, le pun în slujba țării mele. Dacă nu ar fi fost vremurile acestea complicate, aș fi spus: „Lasă, că merge și-așa.” Mă întorc la ceea ce a spus Regele Mihai în 2011, când a împlinit 90 de ani – Dumnezeu să-i dea sănătate. Am fost în Senat când a avut ultimul discurs, unul foarte important, în care a spus că țara are nevoie de cârmuitori drepți și pricepuți. Astăzi, România nu are cârmuitori nici drepți, nici pricepuți’, a spus Mircea Geoană.

Mircea Geoană revine cu un mesaj după ce i-a urat sănătate Regelui Mihai

UPDATE: Mircea Geoană revine cu un mesaj după ce i-a urat sănătate Regelui Mihai, decedat în decembrie 2017.

„În emisiunea de la ProTV, am făcut o greșeală de exprimare, când m-am referit la Regele Mihai, pe care o regret.

Regele Mihai este unul dintre reperele națiunii române și va rămâne veșnic în memoria noastră pentru exemplul de decență, de sacrificiu și iubire de țară.Odihnească-se în pace!”, scrie Mircea Geoană pe Facebook.

Mircea Geoană se vede un președinte „de centru-radical”

Mircea Geoană a fost invitatul Andreei Esca la Știrile Pro Tv, unde a vorbit despre ce fel de președinte va fi, dacă va câștiga alegerile prezidențiale.

Întrebat dacă se adresează unui electorat de dreapta sau dacă se mai consideră un om de stânga, Geoană a răspuns că s-a schimbat.

„Și eu m-am schimbat în toți acești ani. Nu mai fac politică de mai bine de 10 ani, iar de 5 ani, de când sunt la NATO, am făcut un detox. Mă poziționez undeva într-o zonă de centru-radical. Voi fi cel mai pro-business președinte din istoria României. Dacă nu ai o economie solidă, dacă nu atragi bani, nu poți reuși. Vor fi avioane pline cu oameni de afaceri care vor merge cu mine în delegații și deplasări, câștigând contracte, făcând afaceri și aducând investiții. Asta trebuie să facă un președinte“, a afirmat Mircea Geoană la Știrile ProTv.

Comentarii
  • Prea multe greseli face Gioana, lasa -ne babaciune in pace , ne-am saturat de 34 de ani aceleasi nume si aceeasi mosnegi . Vrem partid nou, partide noi, oameni tineri, oameni noi. Romanii nu vor Gioana, nu america dicteaza peste votul romanilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *