Prima pagină » National » Mircea Geoană a fost premiat cu Ordinul NATO „Serviciul Merituos”
Mircea Geoană a fost premiat cu Ordinul NATO „Serviciul Merituos”

Mircea Geoană a fost premiat cu Ordinul NATO „Serviciul Merituos”

10 sept. 2024, 19:41,
în National

Mircea Geoană, Secretarul General Adunct al Alianței Nord- Atlantice, a fost premiat cu Ordinul NATO „Serviciul Merituos”.

„Am oferit NATO experiența, pasiunea, energia și credința mea neclintită în libertate și democrație și statul de drept”, a declarat marți Mircea Geoană, Secretarul General Adunct al Alianței Nord- Atlantice, cu prilejul decorării sale cu Ordinul NATO „Serviciul Merituos”, în semn de recunoaștere a „excepționalei activități în slujba Alianței Nord- Atlantice”.

El a primit această medalie de la Jens Stoltenberg

El a primit această medalie de la Jens Stoltenberg, Secretarul General al NATO, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la sediul central al Alianței, de la Bruxelles.

„NATO este o organizație formidabilă, profesionistă, dedicată și muncitoare. Vreau să vă mulțumesc pentru ceea ce reprezentați.

Am lucrat în multe instituții, interne și internaționale, de-a lungul vieții mele. Nu am văzut niciodată mai mulți oameni talentați, dedicați și foarte inteligenți ca în NATO.Acest premiu, care mă face atât de mândru, merge la fiecare dintre voi”, a spus Mircea Geoană.

De asemenea, Mircea Geoană a subliniat că a fost un privilegiu să reprezinte România.

„A fost privilegiul vieții mele să lucrez, să-mi reprezint țara, România, și să fiu practic la cârmă, alături de cel mai transformator lider din ultimul deceniu, Secretarul General, Jens Stoltenberg”, a declarat Mircea Geoană.

Mircea Geoană: „Un miliard de oameni depind de munca noastră”

Mircea Geoană a apreciat că ultimii cinci ani „au fost probabil cei mai transformatori ani din cei 75 de ani ai marii noastre Alianțe”.

„Vreau doar să vă cer un singur lucru, pentru că aceasta este ultima mea zi de lucru: să continuați să credeți în această organizație. Continuați să credeți în ceea ce reprezentăm, în ceea ce susținem. Un miliard de oameni depind de munca noastră”, a spus Mircea Geoană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
10 septembrie 2024
10 septembrie 2024