Prima pagină » Cancan » Mircea Bravo, tătic de fetiță! Primele poze cu bebelușa Mira

Mircea Bravo, tătic de fetiță! Primele poze cu bebelușa Mira

22 feb. 2024, 15:44,
în Cancan

Mircea Bravo este în culmea fericirii după ce a devenit tătic de fetiță, soția acestuia născând primul lor copil. La scurt timp, comediantul a postat pe contul lui de socializare primele poze în care își ține în brațe bebelușa. Nu în ultimul rând, s-a aflat și ce nume va purta fetița lui Mircea Bravo și a Georgianei.

Mircea Bravo, în vârstă de 34 de ani, este originar din Beclean. Comediantul a terminat Facultatea de Drept din Cluj, însă nu a intrat în Barou să profeseze ca avocat. Tânărul s-a dedicat comediei pe Internet și a ajuns, astfel, faimos peste noapte.

Mircea Bravo, tătic de fetiță

Fericire mare pentru Mircea Bravo! Cunoscutul comediant a devenit miercuri, 21 februarie, tatăl unei fetițe superbe. Mircea a postat primele poze cu micuța, pe rețelele de socializare, la scurt timp după ce soția lui, Georgiana, a adus pe lume o fetiță de toată frumusețea, care se numește Mira.

Comediantul a postat mândru, pe contul lui de socializare, primele poze în care își ține în brațe bebelușa, la maternitate, în postura de proaspăt  tătic.

„De ieri, eu și Georgiana suntem părinții acestei fetițe pe care o cheamă Mira. Seamănă mult cu mine, e foarte cuminte și tolerantă cu cei din jurul ei”, a anunțat Mircea Bravo, emoționat, pe rețelele de socializare.

Cum și-a cunoscut Mircea Bravo soția

Mircea Bravo și Georgiana formează unul dintre cele mai frumoase cupluri ale momentului. Georgiana lucrează în învățământul universitar, la Cluj. Cei doi au început povestea lor de dragoste în perioada pandemiei, când in prieten comun le-a făcut cunoștință. S-au decis să se căsătorească în vara anului 2022, la ceremonia restrânsă fiind prezente doar persoanele dragi lor.

„Iubita mea e o fată la care țin. E o fată care lucrează în domeniul universitar și ne-am cunoscut printr-un amic comun. E profesoară, nu câștigă o sumă ridicată.

Aș putea să o implic în procesul de creație în măsura în care se simte confortabilă”, spunea Mircea Bravo, într-un podcast, cu puțin timp înainte de căsătoria cu Georgiana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
21 octombrie 2024
21 octombrie 2024