Prima pagină » Cancan ultimă oră » Mircea Bravo, primele declarații după ce a intrat cu mașina într-un stâlp, în Bihor

Mircea Bravo, primele declarații după ce a intrat cu mașina într-un stâlp, în Bihor

04 dec. 2023, 18:40,
în Cancan ultimă oră

Mircea Bravo a fost implicat într-un accident rutier, luni dimineață. Actorul a intrat cu mașina într-un stâlp, într-o localitate din Bihor. La câteva ore distanță de la incident, acesta a făcut primele declarații cu privire la ce s-a întâmplat și cu cine se afla în mașină, de fapt.

În urmă cu doar câteva ore, Mircea Bravo a trăit momente de panică în mașină, în timp ce conducea înspre Beiuș. Actorul a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate din localitatea Roșia. În urma impactului, o pasageră a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportată la spital.

Mircea Bravo, primele declarații după ce a intrat cu mașina într-un stâlp, în Bihor

Pentru a clarifica situația, Mircea Bravo nu a rămas indiferent și a făcut precizări cu privire la accidentul pe care l-a produs, în urmă cu doar câteva ore. Actorul și-a liniștit fanii, spunând că niciuna dintre cele trei persoane alături de care se afla în mașină, nu a fost grav rănită și toată lumea este în siguranță.

Chiar și așa, cu toții au suferit un șoc puternic în momentul impactului. Însă, vestea bună este că nu a fost vorba despre o tragedie sau despre vreo persoabă rănită grav.

De asemenea, Mircea Bravo a fost în mașină cu alte trei persoane, mai exact soția lui, o persoană care lucrează pentru el și Tanti Lenuța.

„Astăzi am avut un accident de mașină. Am fost alături de alte trei persoane. Nimeni nu a pățit nimic, doar un șoc puternic. Mașina este avariată grav. Atât testul de alcoolemie, cât și drugtestul au ieșit negative. Mulțumesc lui Dumnezeu că ne-a protejat și a avut grijă de noi”, a declarat Mircea Bravo, pe Instagram.

Actorul a fost testat de poliție

În urma accidentului, un echipaj de poliție a ajuns imediat la fața locului. Conform primelor informații, Mircea Bravo a fost testat atât cu aparatul etilotest, cât și cu aparatul drugtest, ambele rezultând faptul că nu a consumat nici droguri, nici alcool înainte să se urce la volan. Poliția continuă cercetările la fața locului.

„În accidentul produs pe DJ 764, în localitatea Roşia, a fost implicat un singur autoturism, al cărui conducător se îndrepta spre municipiul Beiuş. Acesta ar fi pierdut controlul asupra direcţiei, a intrat pe sensul opus de circulaţie şi a lovit un stâlp de susţinere a reţelei electrice.

Circumstanţele şi cauzele accidentului rutier urmează să fie stabilite în urma cercetărilor”, a transmis IPJ Bihor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *