Prima pagină » National » Mircea Badea, scene halucinante în trafic, după ce a fost oprit de Poliţie: „Luaţi-l pe prostul ăsta”

Mircea Badea, scene halucinante în trafic, după ce a fost oprit de Poliţie: „Luaţi-l pe prostul ăsta”

19 feb. 2021, 13:19,
în National

Mircea Badea, realizatorul emisiunii ”În gura presei” de la Antrena 3, a povestit aseară la TV cum a fost oprit în trafic de către Poliţie chiar atunci când se îndrepta către emisiunea pe care o moderează. Potrivit acestuia, întâlnirea dintre el şi oamenii legii s-a lăsat cu mici neînţelegeri. De această dată, micul incident dintre Poliţie şi Badea a fost subiectul pandemiei de coronavirus.

Întregul episod s-a întâmplat după ora 23:00, atunci când se poate circula doar cu declaraţie pe proprie răspundere, conform regulilor impuse de autorităţi.

Mircea Badea, scene halucinante în trafic, după ce a fost oprit de Poliţie

Mircea Badea a fost oprit în trafic de Poliţia Rutieră şi i-au fost cerute, imediat, actele. Ce a păţit celebrul prezentator de la Antena în acel moment? Chiar el povesteşte.

A făcut-o în emisiunea pe care o prezintă în fiecare seară la Antena 3, Sinteza Zilei. Badea a spus cum a fost oprit de poliţişti, din nou, după ora 23:00, atunci când se poate circula doar cu declaraţie pe proprie răspundere, conform regulilor impuse de autorităţi.

Badea avea să o spună în stilu-i caracteristic.

„A fost unul dintre momentele în care chiar îmi pare rău că nu am coronavirus. Mi-aş fi dorit să am în seara asta. Mult coronavirus mi-aş fi dorit să am. Desigur, m-a oprit Poliţia, evident. Pe mine mă opresc tot timpul pentru că, mă rog, circulând noaptea, non-stop mă opresc.

Pentru că ei sunt vigilenţi, organul e vigilent – îl susţin – să ne apere, nu ştiu, n-am înţeles exact de cine, dar ne apără”, a spus Mircea Badea. ”Cred că mi-a recunoscut unul maşina… Nu ştiu, eu umblu cu o maşină, Tiriac i-ar spune de epocă. Probabil a recunoscut unul maşina şi o fi transmis, luaţi-l pe prostul ăsta, dă-l dracu de prost…”, a mai spus Badea, în timp ce colegul lui, Mihai Gâdea s-a amuzat.

Mircea Badea, oprit de poliţie şi anul trecut în perioada stării de urgenţă

Anul trecut, la sfârşitul lunii martie, când eram în plină stare de urgenţă, Mircea Badea a fost oprit de poliţie, după ce a plecat de la emisiune. Realizatorul emisiunii „În gura presei” a povestit la Antena3, în stilul caracteristic, cum s-a desfăşurat controlul oamenilor legii.

„M-a oprit în trafic azi-noapte filtrul. Cinci minute am stat. Discuţia a fost superbă, pentru că îţi dai seama a fost frig. A venit unul, săracul, şi tremura rău – sper să nu fi răcit. Se apropie de maşină cu masca pe faţă şi eu dau să deschid geamul. Şi el: ‘Nu deschideţi geamul! Nu deschideţi geamul! Doar puţin cât să ne auzim’, urlă el. L-am deschis puţin. Era săracul speriat şi el. ‘Lipiti documentele de geam’. Îi pun legitimaţia de serviciu şi documentele. Şi spune: ‘buletin aveţi? lipiţi-l de geam!’ Şi spune CNP-ul prin staţie. Apoi mi-a spus să aştept, după care ca e în regulă”, a povestit Mircea Badea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *