Prima pagină » Cancan » Mircea Badea, poveste de iubire cu Oana Zăvoranu! De ce s-au despărțit

Mircea Badea, poveste de iubire cu Oana Zăvoranu! De ce s-au despărțit

22 sept. 2021, 11:04,
în Cancan

Despre Mircea Badea se știu foarte multe lucruri, prin prisma faptului că este o vedetă TV apreciată de unii și urâtă de alții. Antipatic și idolatrizat totodată, acesta are o relație de foarte mulți ani cu Carmen Brumă, cu care are și un copil. Însă, mai puțin cunoscut este faptul că între  Mircea și Oana Zăvoranu a existat o poveste de iubire. Totul se întâmpla la începutul anilor 2000, pe când Oana încă nu era cu Pepe.

Mircea Badea este un cunoscut om de televiziune din România, care a cochetat și cu actoria. Acesta a avut și o scurtă activitate publicistică la Jurnalul Național, dar consacrarea profesională i-a adus-o emisiunea „În gura presei”, de la Antena 3. De altfel, Mircea Badea este cunoscut ca un critic constant al puterii politice din România. Acesta a debutat la Radio Total în 1993, iar cariera în televiziune și-a început-o la Tele 7 abc. Pentru o perioadă a făcut un cuplu celebru cu Teo Trandafir, la Pro TV. În cele din urmă a revenit la Trustul Intact, unde activează de ani buni.

Mircea Badea, poveste de iubire cu Oana Zăvoranu

Cu privire la viața personală, puţină lume ştie faptul că Mircea Badea a fost împreună cu Oana Zavoranu! Totul se întâmpla la începutul anilor 2000, înainte ca Oana să se îndrăgostească de Pepe şi Mircea de Carmen Brumă! Relaţia dintre cei doi a fost dezvăluită de Răzvan Dumitrescu, un fost iubit al Oanei Zavoranu.

„Oana s-a iubit cu Mircea Badea! Mi-a spus-o chiar ea (…) Pepe nu se uită niciodată la emisiunile lui Mircea şi nici pe Oana nu o lăsa. Nici nu aveau Antena 3 în programe. Lui Pepe îi era antipatic «personajul». Eu mă uit cu Oana la emisiunile lui Badea, nu avem nicio problemă!”, spunea Răzvan în urmă cu mulți ani.

Mircea Badea a avut o reacţie dură atunci cu privire la această dezvăluire, care a înfuriat-o pe Oana Zăvoranu.

„De mulţi ani se întâmplă ca atunci când cineva vrea să apară în presă, să spună că a fost cu Badea. Am evitat să comentez aceste subiecte, pentru că am oroare de scandaluri, însă când lucrurile iau amploare, nu pot să tac. El voia că eu să îl înșel pe iubitul meu ca să fiu cu el. Mi-a zis că pentru mine este dispus să o lase pe «mamaie»”, povestea Oana Zăvoranu.

Ciudățeniile lui Mircea Badea

Totodată, Oana Zăvoranu a povestit unele detalii picante cu privire la Mircea Badea, de pe vremea când erau împreună. Acesta venea la ea deghizat, pentru a nu fi recunoscut, și credea că este urmărit de toată lumea. Se pare că tânărul Badea era o fire copilăroasă care se credea „buricul pământului”.

„Venea la mine prin spatele blocului, pe la ghenă, pe unde îi este locul. Am crezut că este un tip ok, de-asta l-am primit acasă. A început să facă jiu-jitsu pe la mine, să îmi smotocească motanul… Noi am fost împreună chiar înainte de a fi cu Pepe. Venea noaptea la mine acasă, în Dorobanți, deghizat. Cu o glugă în cap că să nu-l vadă nimeni. Avea impresia că este urmărit de cetățeni. Era speriat de bombe și mai stătea și vreo jumătate de ora vizavi și apoi intra prin spate. Se credea buricul pământului, asta e o boală…”, a povestit Oana Zăvoranu în urmă cu nouă ani.

Până și Mărioara Zăvoranu a confirmat relaţia dintre Mircea Badea și Oana, spunând că prezentatorul „În gura presei” era foarte ciudat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *