Prima pagină » Cancan » Mircea Badea l-a umilit pe Jador! Ce a putut să spună despre manelist, în faţa tuturor

Mircea Badea l-a umilit pe Jador! Ce a putut să spună despre manelist, în faţa tuturor

27 apr. 2021, 10:50,
BZI.ro, în Cancan

Este scandal în showbiz după ce Mircea Badea l-a umilit pe Jador în fața tuturor. Mai exact, moderatorul TV a comentat melodia ”Fericire”, cântată de Loredana Groza alături de cei mai cunoscuți manelisti de la noi din țară. Cel depre care a ales să comenteze Mircea Badea este tocmai Jador, cel care apare la un moment dat în videoclip în timp ce se uită la patru oglinzi.

Mircea Badea este realizatorul emisiunii În gura presei, la postul de televiziune Antena 3. A jucat de asemenea ca actor în câteva filme și a avut o activitate publicistică la Jurnalul Național. El este cunoscut publicului larg pentru critica constantă pe care o face la adresa puterii politice din Romania și nu numai. De asemenea, realizatorul TV comentează adesea întâmplările amuzante din showbiz-ul autohton.

Mircea Badea l-a umilit pe Jador

Melodia „Fericire” cântată de Loredana Groza, alături de cei mai cunoscuți maneliști de la noi a fost comentată de Mircea Badea, la Antena 3.

Personajul despre care a ales Mircea Badea să vorbească este nimeni altul decât Jador, cel care, la un moment dat, apare în videoclip în timp ce se privește în 4 oglinzi. Dorindu-și să deslușească acest mister al oglinzilor, moderatorul de la Antena 3 a oferit o explicație inedită pentru scenariul videoclipului maneliștilor.

„Împreună cu domnul Radu Tudor, aseară, am mai văzut niște aspecte care pot scăpa unui ochi neavizat, cum ar fi, de exemplu, domnul acela musculos, că domnul Iohannis la vaccin – nu pot, totuși, să nu fac această comparație, deși mi-am propus să nu o mai fac. Pe domnul acela musculos cred că îl cheamă ca pe un parfum: Jador.

Dânsul este dezbrăcat, e la bustul gol, și se uită în patru oglinzi mici. Ai observat asta? Nu se uită într-o oglindă mare. Putem vorbi și despre numerologie, sună-l pe domnul Voropchievici. Nu știu ce înseamnă cifra 4, dar cred că am înțeles de ce nu era o oglindă mare. Pentru că acolo clar a fost cineva care s-a gândit ‘băi, nu-i punem o oglindă mare lu’ omul ăsta! Îi punem mai multe oglinzi mici, ca să zic așa” a spus Mircea Badea.

Moderatorul de la Antena 3 a oferit câteva explicații cu privire la modul în care s-a afișat Jador, în videoclipul piesei „Fericire”.

„Întrebare: de ce? Uite, când apare dânsul la bustul gol și se uită în oglinzi mici (…) Domnule, patru oglinzi mici, de ce?  Pentru că fiecare reflectă câte un aspect dintr-o personalitate complexă. Înțelegi? Așa, o oglindă mare se uită omul frontal în ea: ‘uite-mă pe mine’. Patru oglinzi mici: aspecte, complexitate, ați înțeles?”, a explicat Mircea Badea.

Micea Badea, mesaj către Diana Șoșoacă după ce a fost exclusă din AUR

Diana Șoșoacă, practic portavocea AUR, a fost exclusă din partid! Nu i s-a mai tolerat, de către liderii AUR, ieşirile vulcanice fie în live-uri, fie chiar la TV. Realizatorii Mircea Badea şi Mihai Gâdea au avut reacţîi vizavi de decizia în urma căreia senatoarea a fost dată afară din partidul surpriză, care la alegeri a avut un procentaj de 10 la sută.

În cadrul emisiunii „Sinteza Zilei”, de la Antena3, moderatorul Mihai Gâdea şi invitaţîi lui au discutat despre motivele pentru care Diana Șoșoacă şi-a pierdut dreptul de a mai reprezenta partidul AUR. La discuţîi a participat şi colegul său, Mircea Badea, de la emisiunea ”În gura presei”.

„Mie îmi place foarte mult de doamna Șoșoacă – Je suis Șoșoacă! Deci, o susţin! Eu sunt şi eu un fel de Sosoaca al Antenei 3, deci cumva… O susţin, mi se pare foarte simpatică, e haioasă. E foarte, foarte bună”, a spus Mircea Badea.

A fost însă singurul care i-a ţinut partea.

„Afirmaţiile doamnei Șoșoacă sunt o înşiruire lungă de aberaţîi, de minciuni. Nu i-a impus nimeni nici ce să zică, nici ce să nu zică. Dar a ajuns la un nivel mult prea jos”, a spus unul dintre invitaţi.

„Au fost câteva momente sublime, printre care aia cu „vă oblig să mergeţi la Iaşi şi aia aplaudau. Adevărul e că dacă mi-ar fi zis şi mie vă oblig…mergeam…nici nu se punea problema”, a punctat, însă, Badea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *