Prima pagină » Actualitate » Mircea Badea, implicat într-un accident rutier. Un microbuz cu numere de Ucraina i-a izbit autoturismul

Mircea Badea, implicat într-un accident rutier. Un microbuz cu numere de Ucraina i-a izbit autoturismul

01 sept. 2022, 11:22,
BZI.ro, în Actualitate

Omul de televiziune Mircea Badea a fost implicat într-un accident rutier uşor. Un microbuz înmatriculat în Ucraina i-a izbit maşina jurnalistului.

Jurnalistul a transmis cu lux de amănunte cum s-a produs întreg incidentul rutier din Bucureşti.

„Vă relatez ce mi s-a întâmplat în timp ce veneam la emisiune. Eu vin cu extrem de puțin timp înainte să începem emisiunea, că nu vreau să o ard prin incintă fără motiv şi a intrat unul în spatele meu. Accident!”, a transmis Mircea Badea.

Mircea Badea a fost implicat într-un accident rutier, în Bucureşti

Mircea Badea a povestit miercuri seara, 31 august 2022, cum a fost implicat într-un accident rutier uşor. Şoferul unui microbuz cu numere de Ucraina nu a fost atent şi a intrat în coliziune cu maşina realizatorului TV.

„Eram la Statuia Aviatorilor, veneam dinspre strada 1 Mai și urma să fac stânga către Charles de Gaulle. Deci ocolesc, statuia era în stânga mea, să ocolesc ca să mă duc, și venea dinspre contrasens un vehicul. Am făcut stânga, am pus frână ca să-i dau prioritate de dreapta (…). Aveam viteză înainte să pun frână cam 3 kilometri la oră, că îți dai seama mergi un pic cum ieşi de la stop ca să faci stângă”, a mai spus Mircea Badea.

De asemenea, cunoscutul actor a transmis că a rămas într-adevăr uimit de atitudinea şoferului microbuzului, care nici măcar nu a coborât pentru a vedea cât de avariate sunt cele două vehicule. Însă, cu toate acestea susține că mașina lui este foarte veche și nu dorește să o schimbe din cauza unor lovituri.

„Spun cât de prost să fii, m-am gândit eu. Mă uit în retrovizoare, văd că era un microbuz, zic bun, cât de prost să fii? Ok, cobor să văd ce s-a întâmplat. Mă dau jos, mă uit…autoturismul meu e o legendă locală pe aici. Am o mașină extrem de veche pe care nu intenționez să o schimb. E lovită, e înjunghiată, e mecită, e zdrobită, e pe toate părțile. Un fel de tanc, așa, care, mă rog, a trecut prin multe și nici vreau să-mi iau alta. Mă uit în spate, îți dai seama, o altă lovitură, pe lângă alte 15. Mă uit la microbuz, număr de Ucraina. Mă uit la conducătorul auto, bărbat în niciun caz bătrân. Nici nu s-a dat jos, se uită așa cu atenție și îngrijorare. (…) M-am uitat, nu s-a observat nimic teribil. M-am urcat și am plecat spre emisiune. Ăla demarează și el mai departe, nici nu s-a dat jos să vadă despre ce este vorba”, a relatat Mircea Badea, miercuri seară, la Antena 3.

Mircea Badea a fost oprit de poliție

Mircea Badea a povestit că la începutul acestui an a fost oprit de un echipaj de poliţie, în trafic. Vedetă de la Antena 3 se îndrepta spre casă după ce a plecat din emisiune, iar la scurt timp a fost tras pe dreapta.

Jurnalistul a relatat că agentul de poliţie, cu o atitudine neconformă, l-a oprit pentru că avea un bec ars la poziţia pe spate.

”Îmi spune să-i dau actele, a început să se uite. Eu m-am oferit să-i arăt și extinctorul. Mi-a cerut asigurarea, dar eu care citesc legile, n-am RCA tipărit, de-al dracu. De ce? Pentru că e dreptul meu să n-am. Îmi cere din nou asigurarea. Eu îi zic din nou că nu o am tipărită și îi transmit că îi pot oferi un link. Îmi zice că se duce până la mașină și se întorce. Vine de la mașină și îmi spune: ”V-am oprit pentru că aveți un bec ars la poziție pe spate”.”, a transmis Mircea Badea, la acel moment.

Din fericire, Mircea Badea nu a pățit nimic în timpul accidentului rutier în care a fost implicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *