Prima pagină » Actualitate » Mircea Badea, despre campania de vaccinare: „Eu astăzi m-am vaccinat… Nu mai pot cu asta, cu vaccinul!”

Mircea Badea, despre campania de vaccinare: „Eu astăzi m-am vaccinat… Nu mai pot cu asta, cu vaccinul!”

05 ian. 2021, 10:47,
Cristian ZAVASTIN în Actualitate

Realizatorul TV Mircea Badea a vorbit despre campania de vaccinare anti-COVID-19 din România. Mircea Badea a declarat că nu are încredere în modul în care se va face vaccinarea în România și că s-a săturat de acest subiect. Tocmai de aceea, acesta a spus, în glumă, că el deja s-a vaccinat.

„Eu vreau să vă spun că astăzi m-am vaccinat. Nu mă doare gura să spun că m-am vaccinat… Nu mai pot cu asta cu vaccinul, e ca și cum am vorbi despre extratereștri, doar că extratereștrii sunt un subiect mișto. Când vorbim despre vaccin, gata, hai să-l facem. Unde? «Păi nu acum». Am înnebunit, deci nu avem vaccin? «Nu!». Păi și atunci despre ce vorbim? Hai să vorbim când o să-l avem”, a declarat Mircea Badea.

Mircea Badea: „ Pe preșul de la ușă mi-au lăsat două doze, le-am făcut pe ambele odată!“

Realizatorul TV acuză faptul că vaccinarea anti-COVID-19 în România a început foarte greoi și că n use poate vorbi despre antivacciniști atâta timp cât vaccinul nu este accesinil pentru toată lumea.

„Acum toți suntem antivacciniști pentru că nu ne putem vaccina! Unde am găsit vaccinul? Pe preșul de la ușă mi-au lăsat două doze, le-am făcut pe ambele odată! Deci nu mai pot cu asta cu vaccinul. Dar riști, îți faci vaccinul, dar stai puțin… Da, hai! Hai să-l facem acum. Putem? Nu! Atunci ce vorbim?”, a mai spus Mircea Badea.

„Nu o să vaccineze ăștia pe nimeni!“

Mircea Badea s-a declarat circumspect în legătură cu vaccinarea populației anti-COVID-19 în România.

„Râde lumea, nu o să vaccineze ăștia pe nimeni. nu sunt în stare să testeze, o să fie în stare să vaccineze? Hai să ne relaxăm! Deci toată discuția despre vaccin rămâne o discuție. Practica ne omoară. De asta vreau să spun… eu m-am vaccinat, gata! Next!”, a mai spus Mircea Badea, explicând că a fost o glumă și, de fapt, nu s-a vaccinat.

Peste 330.000 de persoane din Iași ar putea să se vaccinaze anti-Covid în cea de-a două etapă

Circa 330.000 de persoane din categoria celor peste 65 de ani din județul Iași sunt vizate pentru cea de-a doua etapă de vaccinare anti-COVID-19. În fiecare unitate medicală din Iași s-a înscris circa 35 la sută din personalul angajat pentru imunizarea împotriva coronavirus. Zi de zi apar modificări în listele de vaccinare

Anul 2021 a început cu o nouă tranșă de vaccin anti-COVID-19 distribuită treptat în unitățile medicale. Până luni, 4 ianuarie, au fost vaccinate 460 de cadre medicale, urmând ca pe parcursul săptămânii să se administreze vaccinul în restul de 22 de centre de vaccinare. Centrul de la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași a încheiat vaccinarea celor 260 de cadre înscrise pe listele de vaccinare la finalul anului trecut.

Reprezentanții Direcție de Sănătate Publică (DSP) Iași spun că prima etapă se va încheia la sfârșitul lunii ianuarie, iar din februarie să înceapă a doua. Din această etapă fac parte persoanele din categoriile de risc, cu vârste de peste 65 de ani sau care suferă de afecțiuni cronice și angajații din instituțiile statului. Peste 330.000 de persoane din județul Iași se încadrează în această categorie, având vârsta menționată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *