Prima pagină » National » Mircea Badea a reacționat după ce o tânără a fost ucisă de urs în Bușteni. “Eu zic să luăm lumină de la Europa…”

Mircea Badea a reacționat după ce o tânără a fost ucisă de urs în Bușteni. “Eu zic să luăm lumină de la Europa…”

11 iul. 2024, 11:04, 1 ,
BZI.ro, în National

Mircea Badea a reacționat după ce o tânără a fost ucisă de urs în Bușteni  caz care a îngrozit o țară întreagă. Maria Diana și-a pierdut viața într-un mod tragic la doar 19 ani, fiind atacată și sfâșiată de un urs pe traseul Jepii Mici.

Profund afectat de tragedia tinerei, prezentatorul Mircea Badea a comentat miercuri seară despre problema urșilor bruni din România.

Mircea Badea a reacționat după ce o tânără a fost ucisă de urs în Bușteni

Mircea Badea a menționat că și el a parcurs traseul pe care Maria Diana și iubitul ei intenționau să-l urmeze, dar, spre deosebire de ei, nu s-a întâlnit cu ursul. Deși nu a avut niciodată o întâlnire directă cu ursul, Mircea Badea a subliniat că, la un moment dat, pe un traseu montan, a auzit ursul și a rememorat întreaga experiență.

”Eu sunt sigur că, în pădure fiind, te gândești. Am făcut și eu traseul ăla și am făcut tot felul de trasee. Nu m-am întâlnit cu ursul.

L-am auzit la un moment dat că făcea zgomote specifice de urs, dar nu l-am văzut. Era într-o iarnă când el, ciudat, nu hiberna, cred că de la încălzirea globală. Sigur că în pădure te poți gândi că poate să apară și un urs”, a declarat Mircea Badea, potrivit Antena3CNN.

Prezentatorul TV este de părere că România trebuie să ia exemplul Europei care nu se confruntă cu astfel de tragedii ”pentru că nici nu mai are urși”.

”Eu zic să luăm lumină de la Europa pentru că Europa n-are astfel de probleme pentru că nici nu mai are urși. Adică nu mai sunt urși, nu mai sunt probleme”, a mai spus Mircea Badea.

Mircea Badea susține că în Europa nu mai sunt urși

Potrivit realizatorului, în Europa nu mai sunt urși, nu mai sunt nici lupi,”în afară de unu”.”Când a fost totuși problema cu un lup, pentru că în Europa nu mai sunt urși, nu mai sunt nici lupi, în afară de unu. Că în Germania nu era niciun lup, dar cred că unul, probabil un refugiat, a trecut ilegal și neprovocat, probabil, granița în Germania și a omorât poneiul doamnei Von der Leyen”.

Mircea Badea a precizat că atunci s-a dat derogare de la lege, ”au zis să împușcăm totuși lupul și nu ne-a mai comunicat nimeni ce s-a întâmplat cu lupul. L-au găsit, l-au anihilat?”

După tragicul eveniment din 9 iulie, Mircea Badea a reacționat după ce o tânără a fost ucisă de urs în Bușteni.

Comentarii
  • Se pare că noi poporul cam Avem o problemă de adeziune la natură și riscăm de cele mai multe ori să deranjăm habitatul animalelor Habitat care un mod firesc n ar trebui să le fie deranjat.
    Lucru valabil pentru orice tip de tânăr tânără doamnă domn samd.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *