Prima pagină » Cancan » Mirabela Dauer pare mai tânără cu toate că a împlinit 77 de ani. Solista a dovedit că vârsta e doar un număr

Mirabela Dauer pare mai tânără cu toate că a împlinit 77 de ani. Solista a dovedit că vârsta e doar un număr

10 iul. 2024, 10:23,
BZI.ro, în Cancan

Îndrăgita artistă Mirabela Dauer pare cu mult mai tânără față de vârsta reală, cu toate că a împlinit deja 77 de ani. Aceasta a trecut prin multe drame atât în viața sentimentală, cât și în cea de familie, dar a găsit puterea să se ridice mereu. Dacă în urmă cu 10-15 ani se afișa mai mult în alb și în negru, acum Mirabela Dauer este o explozie de culoare.

Mirabela Dauer e pur si simplu unică. Și ca voce, și ca stil, și ca atitudine. Artista, care s-a născut pe 9 iulie 1947, a devenit și mai îndrăzneață în ultimii ani, iar acum abordează un stil vestimentar pe care multe tinere nu ar avea curaj să-l afișeze, potrivit LPF.

Mirabela Dauer pare mai tânără față de vârsta reală

Mirabela Dauer a împlinit 77 de ani pe 9 iulie, dar timpul parcă se scurge invers pentru artista noastră. Vedeta a trecut prin multe drame, atât în viața sentimentală, cât și cea de familie, ba chiar a avut și probleme mari de sănătate. Cu toate acestea, mereu s-a ridicat, mai puternică, și a continuat să strălucească pe scenă și în afara ei. Poate și acesta este motivul pentru care artista a făcut schimbări vizibile în stilul ei vestimentar, schimbări care se potrivesc, însă cu atitudinea ei exuberantă și tonică.

Dacă în urmă cu 10-15 ani se afișa mai mult în alb și în negru, chiar și la festivaluri de muzică sau la diverse gale, acum Mirabela este o explozie de culoare. Este suficient să parcurgi pagina ei de Instagram, unde artista a pus poze cu aparițiile ei recente, ca să te convingi ce înseamnă curaj vestimentar. Hanorace și tricouri cu desene animate, șepci cu lanțuri, ochelari supradimensionați de diverse culori, bijuterii masive, rochii în culori complementare, bluze cu mesaje și celebra ei coafură, care și ea are o istorie și o poveste specială.

În 2019, pe vremea când realiza rubrica de stil de la „Vorbește lumea”, la Pro TV, Dana Budeanu a vorbit la superlativ despre aparițiile de acum 20 de ani ale Mirabelei. Totodată, artista a mărturisit că exista o vreme când nu aveau voie să poarte rochii scurte.

„A fost o perioadă când erau interzise rochiile scurte, dar pe noi nu ne-a deranjat foarte tare pentru că noi apăream tot ca niște artiști”, a spus Mirabela Dauer.

Ce mesaj i-a trimis Fuego de ziua ei

Ca în fiecare an de 9 iulie, când își sărbătoresc ziua de naștere Angela Similea, Mirabela Dauer și Margareta Pâslaru, Fuego scrie ceva frumos pe Facebook.

„Azi este ziua Mirabelei Dauer, prietena mea dragă, omul alături de care am numeroase amintiri, pe scenă și în afara ei! Mira este un bun național, prin activitatea ei, prin multele șlagăre lansate în cei 55 de ani de carieră artistică și prin fiecare proiect! Mereu a încercat să iasă din tipare, să fie în atenția publicului și să vină cu noutăți!

Este simbol al genului, iar în spatele cortinei este un om sensibil, cu atitudine, cu forță pentru a merge mai departe, cu seninătate și cu multă înțelepciune! Este vulcanică, mereu are vorbele la ea, nu stă mult pe gânduri și are un suflet tare bun! Îi doresc ani mulți de viață și de scenă, să putem face alte și alte momente de aur împreună! Să ne trăiești, Mira!”, a scris Paul Surugiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *