Mirabela Dauer, Angela Similea și Margareta Pâslaru sunt născute în aceeași zi. Ce drame și suferințe au trăit acestea

19 apr. 2024, 11:56,
BZI.ro, în Cancan

Mirabela Dauer, Angela Similea și Margareta Pâslaru, cele trei mari artiste ale noastre, sunt născute în aceeași zi, pe 9 iulie. Din păcate, acestea au rămas singure, deși toată viața au iubit cu pasiune și cu devotament. Nu în ultimul rând, viețile celor trei mari interprete au fost marcate de drame și suferințe grele.

Au strălucit toată viața pe marile scene și au fost un model pentru româncele care visau la eleganța și la carisma lor. Pe 9 iulie, Mirabela Dauer, Angela Similea și Margareta Pâslaru își sărbătoresc ziua de naștere. Din păcate, au rămas singure, deși toată viața au iubit cu pasiune și cu devotament, potrivit LPF.

Mirabela Dauer, Angela Similea și Margareta Pâslaru sunt născute în aceeași zi

Ziua de 9 iulie este importantă în calendarul muzicii ușoare românești. Trei soliste talentate și iubite de tot poporul sunt născute în aceeași zi și se pare că și destinul lor a fost, cumva, asemănător. Toate trei au iubit cu pasiune, însă au rămas singure poate când aveau mai multă nevoie de un partener alături. Iată poveștile și dramele solistelor născute în aceeași zi, Mirabela Dauer, Angela Similea și Margareta Pâslaru.

Pe Angela Similea aniversarea o găsește cu tolba plină de amintiri, suferințe, dar și realizări uriașe. Este o bunică fericită, căci are doi nepoți de la unicul ei fiu, Sorin Hilgen, pe Grace și pe Jan Christian, stabiliți în SUA. Ei sunt alinarea solistei, căci în rest frumoasa Angela Similea a suferit în câțiva ani cât alții în două vieți. 10 drame în 10 ani e prea mult pentru oricine.

Necazurile au început pentru Angela Similea în 2009, când mama și soțul ei, regretatul Victor Surdu, s-au îmbolnăvit. În martie 2010, Angela Similea și Victor Surdu au fost executați silit de bancă, iar în luna noiembrie a aceluiași an artista trăiește o nouă dramă. Mama sa, Gherghina, s-a stins din viață după o lungă suferință.

Dar nici anul 2011 nu o scutește pe Angela de lacrimi, căci pe 7 aprilie 2011 se stinge soțul ei, Victor Surdu. Un an mai târziu, în 2012, Angela rămâne și fără apartamentul din Drumul Taberei, al părinților ei, cu care girase pentru creditul soțului.

2013 vine și el cu un deces care a marcat-o profund pe Angela Similea. Se stinge din viață Titus Munteanu, „tăticul Școlii Vedetelor” și totodată nașul ei de cununie cu primul soț, Sorin Movileanu, dar și nașul copilului lor, Sorin. În noiembrie 2017, Angela Similea își pierde unul dintre cei doi frați și este dărâmată de durere. În 2018, după atâta suferință adunată, artista decide să se retragă din muzică. 2019 vine și el cu o pierdere, de data aceasta, financiară.

Angela Similea, 4 căsnicii și o relație specială cu Florin Piersic

Angela Similea are 4 căsnicii la activ, însă relația ei specială cu Florin Piersic intrigă și în ziua de azi. Angela Similea a fost căsătorită cu Andi Constantin (electrician), Sorin Movileanu (chitarist), Jan Hilgen (afacerist) şi Victor Surdu (om politic). Angela Similea a vorbit voalat despre relația ei cu Florin Piersic, în cartea biografică „Angela – cântec şi rugă”, scrisă de Smaranda Jelescu.

„Florin era cu adevărat superb. Avea o frumuseţe de Făt-Frumos, departe de a fi efeminat. Ceea ce am înţeles eu repede lângă el este că «dacă eşti fluture», te-ai ars. Nu voiam să mă ard… M-am străduit să rămân şi eu o «lampă». Dar am creat un cuplu. Pe la televizor, în turnee. Mi-amintesc că Anna Szeleş, soţia lui, a suferit mult. Cel puţin în meserie. Ei doi erau frumoşi, erau talentaţi, dar, când am intervenit eu, s-a întâmplat un lucru la urma urmei normal. Adică, eram doi români înalţi, frumoşi şi celebri, eram un cuplu adevărat”, a povestit Angela Similea.

Margareta Pâslaru a rămas văduvă în anul 2006

Margareta Pâslaru nu a avut o copilărie ușoară. A fost marcată de lipsurile materiale, de divorțul părinților și de moartea tatălui ei. S-a lansat de tânără, în anul 1958, la 15 ani și s-a axat pe carieră, pentru a uita de problemele din familie. Margareta Pâslaru a lansat „Diamant fermecat” și „Lasă-mi, toamnă, pomii verzi”, fiind doar două dintre melodiile sale de succes. Plecarea ei în America, în anul 1983, a fost o mare pierdere pentru muzica românească. Artista și-a urmat atunci soțul, pe Gheorghe Sencovici, cu care are o fată, Ana Maria.

Margareta a revenit în țară în anii ’90. O vreme s-a împărțit pe două continente, însă acum stă mai mult pe aici, prin România. Fiica ei, Ana Maria, are un job important în America. Este președintele unei companii de consultanță în management. S-a căsătorit cu Juan, un bărbat latino american și au doi copii. În 2006, după 38 de ani de căsătorie, Margareta îl pierde pe soțul său, Gheorghe Sencovici, fostul campion la talere și inginer de profesie.

Mirabela Dauer, căsnicii de coșmar

Mirabela Dauer a avut noroc în carieră, fiind una dintre cele mai bune voci ale României, dar mult ghinion în dragoste. Căsătorită de două ori, cu două divorțuri la activ, solista a povestit cu lux de amănunte calvarul pe care l-a trăit în tinerețe. La 18 ani s-a măritat cu Willy Dauer, dar după 5 ani a venit divorțul.

„La cârciuma unde ne-am căsătorit, tot acolo ne-am și despărțit. Eram noi doi și tata. Ei au băut bere, eu, suc, am mâncat, am petrecut și am divortat la tribunalul de vizavi”, povestea Mirabela, în urmă cu ceva timp.

Cel de-al doilea soț, Dan Traian Popovici, un regizor de montaj din Televiziunea Română, a fost cea mai mare greșeală, susține solista. Mirabela Dauer a trăit un adevărat coşmar în timpul celei de-a doua căsnicii, care a durat din 1972, până în 1980.

„N-am mai putut să alăptez, căci îmi secase laptele din cauza atâtor bătăi. Popovici nu m-a ajutat deloc după ce am născut. Un an şi jumătte m-am chinuit îngrozitor. Copilul plângea foarte mult, mai ales noaptea, iar bătăile reîncepuseră. Picătura care a umplut paharul a fost o întâmplare petrecută la mare, în 1980”, a povestit Mirabela Dauer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *